La UCI de l'Hospital General de València Impulsa 'Passejos que Curen' La UCI de l'Hospital General de València Impulsa 'Passejos que Curen'
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La UCI de l'Hospital General de València Impulsa 'Passejos que Curen'

La Unitat de Cures Intensives (UCI) d'Anestèsia de l'Hospital General de València ha posat en marxa la iniciativa 'Passejos que curen' per als pacients ingressats que, per les seues característiques, poden gaudir d'un temps a l'aire lliure.

Aquests passejos estan considerats com un tractament i cura més, amb la mateixa importància que qualsevol altre proporcionat a la UCI, ja que és una activitat "alegra, relaxant i terapèutica" de la qual poden gaudir tant pacients com familiars i els professionals que la realitzen, ha indicat la Generalitat en un comunicat.

La cap de secció de la UCI d'Anestèsia, Reanimació i Teràpia del Dolor i presidenta de la Comissió de Humanització, Eva Mateo, ha subratllat que "l'ingrés en una unitat de cures intensives pot suposar un procés angoixós per al pacient i la seua família". "Una de les mesures de humanització que estem implementant per pal·liar aquesta vivència traumàtica i els efectes derivats d'ella és la sortida de la UCI a mode de passeig en pacients seleccionats", ha apuntat.

Per a això, s'ha consensuat un protocol que garanteix la seguretat del pacient, que està basat en la iniciativa H-UCI. Així doncs, aquest mes de setembre ja s'han començat a realitzar els primers passejos de pacients ingressats a la UCI per l'exterior de la unitat.

Els objectius són augmentar el benestar dels pacients, incrementar la col·laboració i confiança del pacient i familiars i disminuir la necessitat d'antipsicòtics, analgèsics i sedants.

"Aquesta iniciativa també ajuda a accelerar la recuperació i prevenir el síndrome post-cures intensives i genera benestar i felicitat tant en el pacient com en els professionals que els atenem", ha sostingut Mateo.

Amb l'objectiu d'obtenir els màxims beneficis físics i psicològics, es procura que el passeig permeti el gaudi de l'aire lliure, la visió del cel i la llum solar directa.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal