Joves de Benaguasil, Puçol i Albal Impulsen la Innovació i la Tecnologia amb el projecte europeo Girls4Tech Joves de Benaguasil, Puçol i Albal Impulsen la Innovació i la Tecnologia amb el projecte europeo Girls4Tech
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Joves de Benaguasil, Puçol i Albal Impulsen la Innovació i la Tecnologia amb el projecte europeo Girls4Tech

El projecte es duu a terme a través d'un consorci format pels ajuntaments de Benaguasil, Puçol i Albal, juntament amb Finnova.

Girls4Tech és una oportunitat de desenvolupament local liderada per la joventut, des de la innovació i la tecnologia.

Un grup de joves de batxillerat de l'IES Benaguasil ha participat a Albal en la jornada "Innovant en equip" en el marc del projecte europeu Girls4Tech, finançat pel programa Erasmus+.

Juntament amb alumnes dels municipis d'Albal i Puçol, i experts de Finnova en tecnologia i fons europeus, les joves han desenvolupat les seues idees i propostes a través de la identificació dels reptes als quals s'enfronten i han aportat solucions basades en la innovació i la tecnologia. Posteriorment, han participat en un taller sobre la creació d'una App que els permeta incorporar la tecnologia en les seues propostes.

L'acte d'inauguració de la jornada ha comptat amb la participació del regidor de l'Ajuntament de Benaguasil i director general de Diversitat, Stephane Soriano, de l'alcaldessa d'Alba, Jose Miguel Ferris, i del regidor de Fons Europeus de Puçol, Carlos Esteve.

La pròxima trobada es realitzarà a Puçol per determinar el grup guanyador que realitzarà un viatge a Brussel·les per conéixer de primera mà les institucions europees, poder presentar allà el seu projecte i conéixer el funcionament de la UE.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal