El Bfest de Bétera: Marta Robles 'Premi Alfàbega Literària' en una edició del 14 al 16 de setembre al Castell El Bfest de Bétera: Marta Robles 'Premi Alfàbega Literària' en una edició del 14 al 16 de setembre al Castell
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Bfest de Bétera: Marta Robles 'Premi Alfàbega Literària' en una edició del 14 al 16 de setembre al Castell




El Festival de Novel·la Històric-Noir de Bétera (Bfest) torna amb força: Marta Robles i Premi Alfàbega Literària destaquen

El Bfest, Festival de Novel·la Històric-Noir de Bétera, retorna amb una emocionant tercera edició que es durà a terme del 14 al 16 de setembre al Castell, la Biblioteca Municipal i l'edifici de Casa Nebot de Bétera. La programació inclou un seguit d'esdeveniments apassionants que celebren la literatura, amb destacats autors com Marta Robles, Toni Hill, Susana Fortes, Rosa Ribas, Alfonso Mateo-Sagasta i Vicente Garrido.

Santiago Álvarez, director del festival, expressa la seua emoció: "Després de l'èxit de l'any passat, continuem en la construcció de cultura per a tothom, establint Bétera com un dels punts de referència literària de la Comunitat Valenciana."

Un punt culminant serà la visita de l'escriptora i periodista Marta Robles, que el 16 de setembre participarà en la jornada de clausura amb un acte literari basat en el seu últim llibre "Lo que la primavera hace con los cerezos." A més, Marta Robles rebrà el Premi Alfàbega Literària, un guardó que reconeix la seua contribució a la comprensió de la història i les passions humanes a través de la ficció i l'assaig.

Totes les trobades amb autors tindran lloc al Castell de Bétera, un espai recentment restaurat que proporciona un marc ideal per a aquests esdeveniments literaris.

El festival començarà el dijous 14 de setembre a les 19:00h amb autors que exploren la història com a potència internacional, un tema que sempre genera interès i debat. El programa inclou autors com Alfonso Mateo-Sagasta, Raúl Borrás San León i Gustavo Martínez Sánchez, destacats escriptors locals.

La vesprada continuarà a les 20:00h amb una trobada entre Toni Hill, autor de "El último verdugo," i Vicente Garrido, catedràtic de criminologia, explorant els aspectes més obscurs de la ment criminal.

Les activitats del divendres 15 inclouen una interessantíssima conversa entre Rosa Ribas i Susana Fortes, autores que se centren en construir històries emotives i verídiques, així com una presentació d'un cas de True Crim pel periodista de successos Nacho Abad, un expert en investigació criminal.

La jornada del dissabte 16 estarà centrada en Marta Robles, que tanca les trobades del festival, encara que hi ha més activitats en la programació, incloent un club de lectura a la Biblioteca Municipal amb la presència de Rosa Ribas i la seua trilogia de la família de detectives Hernández.

Festival per a gaudir per ser un festival literari únic que porta la millor novel·la històric-noir a Bétera.

Batalla d'escriptors a Casa Nebot el matí del dissabte

En el matí del dissabte, a les 11:30h, assistirem a una de les activitats més divertides i atractives del Bfest: la batalla d'escriptors, que se celebrarà a casa Nebot. Una modalitat d'escriptura lúdic-festiva on els autors escriuen en directe xicotetes històries que després el públic vota fins a seleccionar el guanyador final. Diversió garantida on autors com Javier Alandes, Salva Alemany, María Suré o David Orange, s'enfrontaran de manera amistosa però apassionant.

Música en directe al Castell com a colofó

El Bfest s'acomiadarà dels seus seguidors el dissabte 16 a les 20:30h, al Castell de Bétera, amb un concert de Paloma Grueso, que interpreta Soul Covers, és a dir, versions en format duo de grans èxits, als quals dota de passió i ànima. De la seua mà sonaran temes coneguts d'artistes com The Beatles, Michael Jackson, Guns N' Roses, The Cranberries, Ray Charles, The Animals, Rihanna, Adele, Aretha Franklin o Frank Sinatra.

    


   



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal