CSIF demana solucions urgents per les altes temperatures a l'Oficina del SEPE a Llíria CSIF demana solucions urgents per les altes temperatures a l'Oficina del SEPE a Llíria
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

CSIF demana solucions urgents per les altes temperatures a l'Oficina del SEPE a Llíria

 El sindicat CSIF demana una acció immediata davant de les altes temperatures a les instal·lacions de l'oficina regional del Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) a Llíria. Aquest sindicat subratlla la manca de mesures permanents per resoldre els problemes de climatització i adverteix sobre la infracció de les normatives de seguretat i salut laboral.

 CSIF, el sindicat independent de funcionaris, exigeix solucions urgents als problemes d'aire condicionat que estan deixant sense refrigeració l'oficina regional del Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) a Llíria. L'organització sindical assenyala que a causa de la falta de reparació del sistema, les temperatures a l'interior estan assolint els 30 graus, superant així el límit màxim permès de 27 graus establert per la normativa de seguretat laboral.

CSIF considera greu que aquest problema persistisca des de juliol i que encara no s'haja trobat una solució per part de la Generalitat, que és responsable de l'edifici que alberga l'oficina del SEPE. El sindicat explica que en aquestes instal·lacions estatals, cada dia, atenen una mitjana de 120 usuaris i treballen sis empleats públics.

El sindicat enfatitza que, en algunes ocasions durant les últimes setmanes, la temperatura ha arribat als 30 graus a l'interior de les instal·lacions, tot i que el Reial Decret 486/1997, de 14 d'abril, que estableix les disposicions de seguretat i salut als centres de treball, fixa un màxim de 27 graus. A més, l'alta humitat fa que la sensació tèrmica siga encara major que la temperatura real.

CSIF lamenta que, malgrat els esforços dels treballadors, que han enviat escrits a la Direcció Provincial del SEPE i a la Inspecció de Treball, el problema persistisca. El sindicat sol·licita que, en lloc de solucions temporals com les aplicades en anys anteriors, es realitze una reparació completa que garantisca la resolució definitiva del problema.

A més, CSIF també exigeix que comence la construcció del nou edifici destinat a aquestes oficines, que està en projecte des de fa cinc anys i encara no ha començat. El sindicat demanda instal·lacions adequades tant per als usuaris com per als treballadors.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal