Compromís denuncia el 'segrest polític' dels càrrecs de Botànic encara no cessats pel nou Consell Compromís denuncia el 'segrest polític' dels càrrecs de Botànic encara no cessats pel nou Consell
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Compromís denuncia el 'segrest polític' dels càrrecs de Botànic encara no cessats pel nou Consell

Compromís ha denunciat aquest dilluns la situació dels diferents càrrecs del Botànic que encara no han sigut destituïts de les seues responsabilitats per part del govern del Partit Popular i Vox i que considera que estan patint un "autèntic segrest polític".

En aquesta línia, ha anunciat que presentarà en Les Corts una bateria de sol·licituds de compareixença d'aquests responsables de l'anterior executiu de PSPV i Compromís "que estan patint aquesta situació" per "culpa de la deixadesa i falta de previsió" del Govern presidit per Carlos Mazón perquè puguen expressar la seua opinió.

Per al portaveu de Compromís, Joan Baldoví, "és indecent que, 53 dies després de la seua investidura, el govern de PP i Vox encara no hagen nomenat càrrecs importants del seu govern i obliguen els càrrecs del Botànic a continuar en els seus llocs. Estem parlant d'un autèntic segrest polític de persones per culpa la deixadesa i la falta de previsió del govern de Mazón. Es demostra que tenien moltes ganes de manar, però poques de gestionar".

"En alguns casos, com això dels responsables d'emergències, ja han hagut de fer front a situacions tan complicades com la temporada d'incendis d'estiu o l'últim episodi de DANA amb una pre-emergència per fortes pluges. Tot això mentre els consellers de PP i Vox no busquen substituts per a gestionar", ha afirmat Baldoví en un comunicat.

Segons Baldoví, "aquestes persones estan demostrant una gran responsabilitat continuant amb el seu treball. Un comportament que contrasta amb l'enorme irresponsabilitat de Mazón i de tot el seu govern. Per això, i com a mesura de pressió, demanarem la compareixença en Les Corts dels càrrecs del Botànic que estan patint aquesta situació sense precedents" perquè puguen explicar-se.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal