Bétera inicia les obres d'un carril bici que connectarà el nucli urbà amb la Lloma del Mas Bétera inicia les obres d'un carril bici que connectarà el nucli urbà amb la Lloma del Mas
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera inicia les obres d'un carril bici que connectarà el nucli urbà amb la Lloma del Mas

Coincidint amb la Setmana Europea de la Mobilitat, l'Ajuntament de Bétera ha iniciat les obres de construcció d'un carril bici que connectarà el nucli urbà amb la urbanització Lloma del Mas.

El carril tindrà una longitud de 1,5 quilòmetres i discorrerà des de la rotonda de Poble Coeter fins a l'Avinguda Mediterrani. El traçat es realitza gràcies al Pla d'Inversions de la Diputació de València 2020/2021 i té una inversió de 48.395,23 euros.

La posada en marxa d'aquest carril permetrà als veïns i veïnes del nucli urbà accedir a la urbanització Lloma del Mas i viceversa de manera segura i sostenible. A més, també facilitarà el pas del Camí a l'Escola per als estudiants del CEIP Lloma del Mas.

En una segona fase, s'instal·larà il·luminació al carril perquè els veïns i veïnes puguin utilitzar-lo a qualsevol hora del dia.

L'Ajuntament de Bétera també ha posat en marxa una campanya a les xarxes socials per a conscienciar i sensibilitzar als veïns i veïnes de la importància de ser més ecològics i sostenibles. La campanya convida a la ciutadania a aparcar el cotxe i anar caminant, en bicicleta o en transport públic.

A més, l'Ajuntament de Bétera ha reivindicat a Ferrocarrils de la Generalitat que es redueixi el temps de pas del Metro a Bétera. La regidora de Mobilitat, Gloria Campomanes, ha recordat que "seguirem demanant a FGV que es redueixi el temps de pas del Metro a Bétera”.




Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal