Bernabé critica la 'insolvència' del Consell mentre el Govern central 'continua invertint cada dia a la Comunitat' Bernabé critica la 'insolvència' del Consell mentre el Govern central 'continua invertint cada dia a la Comunitat'
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bernabé critica la 'insolvència' del Consell mentre el Govern central 'continua invertint cada dia a la Comunitat'

La vicesecretària general del PSPV-PSOE i delegada del Govern a la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé, ha assegurat que "el Govern de Pedro Sánchez continua invertint cada dia en la Comunitat mentre el Consell ni tan sols agafa el telèfon als ministeris", i ha criticat la "insolvència" de la Generalitat que "té paralitzats projectes clau per a les nostres comarques".

En aquests termes s'ha manifestat aquest diumenge la vicesecretària general del PSPV-PSOE en l'inici de curs comarcal de la Hoya de Buñol, ha indicat la formació en un comunicat.

En aquesta línia, Bernabé ha assenyalat que "el Govern d'Espanya, tot i que està en funcions, continua treballant i aprovant inversions". "Només aquesta setmana s'han licitat 105 milions d'euros per a l'ampliació del tercer carril de Crevillent a Benferri, 19 per a la complementària de la variant de Benissa, i s'han activat les ajudes als municipis afectats per les pluges de setembre", ha ressaltat.

La dirigent socialista ha criticat que "el Consell està assentant les bases del seu sistema". "Ha dedicat els seus primers mesos a baixar els impostos als rics mentre diu que sobren professors de la pública i puja l'import del rebut de l'aigua", ha censurat, i ha apuntat que en 2015, en dos mesos, l'aleshores 'president' de la Generalitat Ximo Puig, "va eliminar el copagament farmacèutic i va permetre que les xiquetes i xiquets tingueren llibres de text gratis".

Finalment, ha insistit que "el partit socialista està fent una bona feina". "Tenim el talent de la millor administració autonòmica de les últimes dècades a les nostres agrupacions. Aquest múscul està treballant per a fer que aquest cicle polític dure només quatre anys", ha conclòs.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal