Benaguasil inicia la reforma integral de la pista multideporte Benaguasil inicia la reforma integral de la pista multideporte
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Benaguasil inicia la reforma integral de la pista multideporte

El projecte contempla l'acondicionament del paviment amb un canvi de color i la pintura de les línies de joc per a la pràctica de bàsquet, tennis, futbol sala i handbol.

L'Ajuntament de Benaguasil, a través de la regidoria d'Esports, ha iniciat els treballs de millora integral de la pista esportiva multidisciplinària del Poliesportiu Municipal.

Ahir, els regidors responsables Araque i AA. Molina van estar en les instal·lacions fent un seguiment dels treballs que s'estan realitzant i que consisteixen en la rehabilitació del ferm de la pista mitjançant la formació d'un paviment continu a base de resines, el qual permetrà la suficient absorció d'impactes per a protegir els esportistes en salts o caigudes, i el control del lliscament apropiat per a cada tipus d'esport.

L'actuació es completarà amb el replantejament, cinta i marcatge de línies amb els colors que marca el Consell Superior d'Esports i les federacions esportives nacionals per a la pràctica de disciplines com el bàsquet, tennis, futbol sala i handbol, ampliant d'aquesta manera el seu ús a noves modalitats esportives.

"Amb aquesta reforma donarem una major utilitat a aquest espai i optimitzarem l'ús esportiu, el que descongestionarà la disponibilitat de les pistes actuals, seguint la nostra línia de treball per a crear un Benaguasil en el qual les instal·lacions esportives siguen funcionals i es posen facilitats als veïns i clubs per a treure el màxim profit possible dels espais públics", segons el Consistori.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal