Belarra Etiqueta Aznar com a Criminal de Guerra i Critica el PP en un Acte de Podemos Belarra Etiqueta Aznar com a Criminal de Guerra i Critica el PP en un Acte de Podemos
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Belarra Etiqueta Aznar com a Criminal de Guerra i Critica el PP en un Acte de Podemos

La líder de Podemos y titular de Drets Socials en funcions, Ione Belarra, ha etiquetat l'expresident del Govern José María Aznar com un "criminal de guerra" pel conflicte bèl·lic a l'Iraq el 2003 i ha afirmat que en qualsevol país estaria "proscrit de la vida pública".

Així ho ha expressat durant un acte del partit al Cercle de Belles Arts juntament amb la titular d'Igualtat, Irene Montero, i diversos càrrecs del partit, per criticar la crida a la mobilització contra l'amnistia feta per Aznar.

Belarra ha dit que el PP, amb el seu míting previst la setmana vinent per oposar-se a aquesta mesura, demostra de nou que és un partit "inconstitucional", que no és democràtic i que no respecta les regles "mínimes", que consisteixen a donar legitimitat als altres actors polítics, fent referència a Junts.

Per tant, ha demanat que és necessari un Govern valent per combatre aquesta dreta que tenen davant. "El senyor Aznar, un criminal de guerra que en qualsevol altre país estaria prohibit d'intervenir en la vida pública, però que torna a demostrar el que és dins del PP", ha conclòs.

Mentre tant, la secretària d'Organització del partit, Lilith Verstrynge, ha indicat que la concentració contra l'amnistia del PP, que ja es va oposar a mesures com l'Estatut a Catalunya, s'inscriu en línia amb un segle d'"idees conservadores".

Segons la seua opinió, el líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, està en problemes perquè el "senyor de la guerra", en referència a Aznar, demana que "creme Catalunya", té a la seua esquena la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, i Vox demanant la seua "part del pastís".

No obstant això, ha opinat que aquesta deriva posa pressió al PSOE i fa que líders com Emiliano García Page, l'expresident Felipe González i personalitats com Nicolás Redondo s'alinien amb aquestes tesis.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal