Arriba a Serra la VIII Marató de Lectura Camp de Túria per a totes les edats Arriba a Serra la VIII Marató de Lectura Camp de Túria per a totes les edats
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Arriba a Serra la VIII Marató de Lectura Camp de Túria per a totes les edats

La VIII Marató de Lectura Camp de Túria Els Serrans ha iniciat les seues activitats dins d'un format virtual aquesta setmana, amb un taller d'escriptura creativa en línia dirigit per l'autora Anna Moner. Aquest any, la marató ha canviat el seu format per oferir una sèrie d'activitats al llarg de diversos dies, però manté la seua essència de promoure la lectura entre totes les edats.

Els tradicionals concursos fotogràfics també formen part d'aquesta edició en les categories de "Serra un poble que llig," "Haikus," i "Bookface." Les obres es poden enviar per correu electrònic a cultura@serra.es des del 1 fins al 20 d'octubre. L'exposició i les votacions es duran a terme a la biblioteca del 25 d'octubre al 8 de novembre.

L'activitat de narració per a adults se celebrarà el 21 d'octubre a la biblioteca amb la participació de Sasa Guadalupe, mentre que el taller d'il·lustració de manga per a persones de 7 a 18 anys tindrà lloc el 28 d'octubre a l'Espai Jove sota la direcció de Marta Isabel Simeón. Una novetat en el programa d'enguany és la "Haikuexcursió," un passeig creatiu guiat que combina fotografia, idees, els cinc sentits i la composició de haikus, dirigit per Ana Añón.

El 18 de novembre, l'esdeveniment final de la marató comptarà amb una actuació per al públic familiar a càrrec de Cantacanalla i l'entrega de premis dels diferents concursos en un acte que tindrà lloc a les 12:00 hores a la plaça de la S.M. La Primitiva. Els guanyadors de les categories de Haikus i Bookface passaran a la final intercomarcal. Aquest any marca la cinquena edició del concurs intercomarcal de microrelats i la segona edició del concurs de dibuix manga.

La Marató de Lectura és un projecte intermunicipal que involucra les comarques de Camp de Túria i la Serranía, així com les localitats de Marines, Olocau, Nàquera, Serra, Loriguilla, Casinos, Alcublas i Villar del Arzobispo. Aquest projecte, que arriba al seu vuitè any d'existència, compta amb el suport de l'Àrea de Cultura de la Diputació de València a través del SARC, que subvenciona les activitats.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal