Aprovat el calendari laboral del 2024. Consulta les dates Aprovat el calendari laboral del 2024. Consulta les dates
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Aprovat el calendari laboral del 2024. Consulta les dates

   

   El Ple del Consell ha aprovat el decret que determina el calendari laboral d'aplicació en l'àmbit territorial de la Comunitat Valenciana per a l'any 2024 i que inclou el 24 de juny --Sant Joan-- com a festiu retribuït i recuperable. A aquests dies caldrà afegir els dos dies de Festa local.

1 de gener: Any Nou 
6 de gener: Epifania del Senyor
19 de març: San José
29 de març: Divendres Sant
1 d'abril: Dilluns de Pasqua
1 de maig: Festa del Treball
15 d'agost: Assumpció de la Verge
9 d'octubre: Dia de la Comunitat Valenciana
12 d'octubre: Festa Nacional d'Espanya
1 de novembre: Tots els Sants
6 de desembre: Dia de la Constitució
25 de desembre: Natividad del Senyor

A més, com a festiu retribuït i recuperable, s'inclou el 24 de juny, Sant Joan.

El calendari ha sigut sotmés a informe preceptiu previ del Consell Tripartit per al Desenvolupament de les Relacions Laborals i la negociació Col·lectiva de la Comunitat Valenciana, destaca l'administració autonòmica.

Així mateix, s'ha tingut en compte la Resolució de Les Corts referida a la declaració com a festivitat autonòmica de les Fogueres de Sant Joan.

D'aquesta manera, seran festius en la Comunitat Valenciana les dates següents: 1 de gener, Any Nou; 6 de gener, Epifania del Senyor; 19 de març, San José; 29 de març, Divendres Sant; 1 d'abril, Dilluns de Pasqua; 1 de maig, Festa del Treball; 15 d'agost, Asunción de la Verge; 9 d'octubre, Dia de la Comunitat Valenciana; i 12 d'octubre, Festa Nacional d'Espanya.

Igualment, l'1 de novembre, Tots els Sants; 6 de desembre, Dia de la Constitució; i 25 de desembre, Natividad del Senyor. A més, amb caràcter retribuït i recuperable s'estableix el 24 de juny, Sant Joan.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal