Amparo Piquer, elegida nova secretaria general de Més-Compromís: 'L'objectiu és tornar a la Generalitat en 2027' Amparo Piquer, elegida nova secretaria general de Més-Compromís: 'L'objectiu és tornar a la Generalitat en 2027'
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Amparo Piquer, elegida nova secretaria general de Més-Compromís: 'L'objectiu és tornar a la Generalitat en 2027'

Amparo Piquer Elegida Secretària General de Més-Compromís Després de la Dimissió d'Àgueda Micó

El Consell Nacional de Més-Compromís, una de les formacions que conforma la coalició Compromís, ha seleccionat a Amparo Piquer com a nova secretària general del partit. Aquesta decisió es produeix després de la dimissió d'Àgueda Micó, a causa d'incompatibilitats estatutàries amb el seu càrrec de diputada al Congrés. Piquer va ser ratificada per 100 vots a favor, 7 en contra i 5 abstencions.

Amparo Piquer, que fins ara ocupava el càrrec de secretària d'Organització, compta amb una extensa trajectòria com a militant i ha exercit el paper de regidora a Rafelbunyol (València). A més, ha format part de diverses executives tant de Més com de Compromís, segons ha destacat la formació en un comunicat.

En els últims mesos, Piquer va dirigir la campanya electoral de les passades eleccions generals del 23 de juliol i va liderar les negociacions de la coalició amb Sumar. El Consell Nacional de Més-Compromís també ha ratificat a Pablo Bellver com a secretari d'Organització, en substitució de Piquer.

L'organització ha anunciat que el Congrés de Més-Compromís es durà a terme al mes d'abril de 2024. Piquer ha expressat que el seu objectiu principal serà "ajudar els col·lectius locals" com a primer pas per recuperar el govern de la Generalitat en 2027. A més, ha ressaltat el seu agraiment per al suport rebut i ha afirmat que treballarà per ser la millor oposició a l'actual govern.

Piquer ha destacat la importància del municipalisme i ha afirmat que "no podrem guanyar el país si no guanyem també els nostres ajuntaments". Pel que fa als reptes vinents, ha assegurat que els afrontarà amb "treball, treball i més treball", conscient que són temps difícils.

Amparo Piquer assumeix la posició de secretària general de Més-Compromís després de la dimissió d'Àgueda Micó, amb l'objectiu de reforçar la presència del partit en l'àmbit local i preparar-se per a futurs reptes electorals.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal