Preocupació pel Trànsit en El Paternero: Una Història d'Abandó i Frustració a Bétera Preocupació pel Trànsit en El Paternero: Una Història d'Abandó i Frustració a Bétera
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Preocupació pel Trànsit en El Paternero: Una Història d'Abandó i Frustració a Bétera

 En l'últim Ple del municipi de Bétera celebrat el 7 d'agost, els precs i preguntes finals dels assistents es van centrar en una problemàtica que ha estat aguaitant la zona del Paternero. El representant d'Esquerra Unida, Luis Poveda, va plantejar una pregunta  al govern local sobre la creixent preocupació pel trànsit en aquesta àrea, que ha experimentat no sols el deterior en l'estat dels carrers i serveis, sinó també un augment alarmant de la velocitat dels vehicles. Aquesta no és la primera vegada que es fa aquesta pregunta, i la resposta del govern ha deixat insatisfets als residents del barri.

El Paternero: Més que un Nom en el Mapa

El Paternero, una urbanització molt abandonada pels governs municipals de Bétera ha estat en el centre de les converses molt de temps a causa dels múltiples problemes que pateix. Fins i tot l'any passat es van aprovar propostes sobre els seus serveis bàsics que no s'han dut a terme. Ara apareixen de nou els problemes persistents com els relacionats en matèria de trànsit. Els habitants d'aquesta xicoteta urbanització han estat alçant la seua veu durant un temps considerable, sol·licitant una solució a la deterioració de l'asfalt, els serveis municipals i ara a la perillosa velocitat a la qual circulen els vehicles pels seus carrers. Preocupat per la seguretat i qualitat de vida dels seus veïns, Luis Poveda, representant d'Esquerra Unida, va portar aquesta qüestió a l'últim Ple municipal.

La Pregunta Repetida: Què passa amb el Trànsit i els serveis en El Paternero?

La pregunta formulada per Luis Poveda durant el Ple no és nova. La comunitat del Paternero ha estat lluitant amb aquesta -entre altres tantes- preocupacions durant algun temps, i cada vegada s'ha tornat més urgent. 

Una Resposta Genèrica: Frustració en Augment

La resposta proporcionada per la regidora durant el Ple ha deixat molt a desitjar per als qui buscaven claredat i acció. En lloc d'oferir detalls concrets i solucions efectives, la resposta es va mantindre en el terreny del genèric. La regidora va admetre no tindre informació exacta sobre la situació en El Paternero i va esmentar un projecte per a la implementació de guals en unes certes zones del poble, afegint que "creu que algun anirà cap a allí". La falta de precisió i compromís en la resposta ha generat un sentiment generalitzat de frustració.

Esquerra Unida Lamenta la Inacció i Abandó

Esquerra Unida, Luis Poveda, va lamentar enèrgicament la resposta vaga del govern local. Poveda va expressar la seua preocupació per la situació actual i la falta d'agilitat a abordar una problemàtica que afecta les xicotetes urbanitzacions del municipi, com El Paternero. La falta d'acció enmig de problemes persistents ha portat al fet que la comunitat se senta desatesa i abandonada per les autoritats.

Una Crida a l'Acció

La situació del Paternero a Bétera, és un recordatori de com la falta d'acció municipal pot afectar comunitats locals. La preocupació pel trànsit i la seguretat no és només un problema d'una urbanització; és un crit d'atenció de les autoritats per a escoltar i respondre a les inquietuds legítimes dels ciutadans. La frustració creix quan les respostes es tornen genèriques i la inacció preval. Enmig d'aquesta preocupació, la comunitat continua buscant solucions tangibles que garantisquen la seguretat i la qualitat de vida per a tots els seus habitants.

 


      


 
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal