Visita de la Consellera als Bombers Forestals i UME a Bétera mentre continua la falta de Renovació en Emergències Visita de la Consellera als Bombers Forestals i UME a Bétera mentre continua la falta de Renovació en Emergències
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Visita de la Consellera als Bombers Forestals i UME a Bétera mentre continua la falta de Renovació en Emergències



La Falta de Renovació a la Cúpula d'Emergències de la Generalitat es manté,  malgrat les peticions realitzades pels funcionaris nomenats pel govern anterior del Botànic.

Mentre tant, la Consellera de Justícia i Interior, Elisa Núñez, ha visitat la seu dels Bombers Forestals i la Unitat Militar d'Emergències a Bétera, on va prometre considerar les millores necessàries a les instal·lacions dels bombers.

Encara que la UME no està sota la jurisdicció de la Generalitat, es coordina amb Emergències en situacions que requereixen la col·laboració de diversos cossos d'emergència.

En la seua visita, Núñez va elogiar la labor de la UME i la col·laboració entre la Generalitat i aquest cos per preservar el benestar ciutadà en casos de risc greu o catàstrofes a la Comunitat.

Després, Núñez es va reunir amb els bombers forestals a Bétera per escoltar les seues preocupacions i les deficiències a les seues instal·lacions.

.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal