Vicente Llimerá, nou director del Palau de la Música de València: Un talent de Llíria liderarà l'impuls cultural Vicente Llimerá, nou director del Palau de la Música de València: Un talent de Llíria liderarà l'impuls cultural
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vicente Llimerá, nou director del Palau de la Música de València: Un talent de Llíria liderarà l'impuls cultural

Vicente Llimerá Dus serà el nou director del Palau de la Música de València

Huí 2 d'agost, la Junta de Govern Local de l'Ajuntament de València aprovarà el nomenament de Vicente Llimerá Dus com a nou director del Palau de la Música de València.

L'alcaldessa Maria José Catalá, ha destacat que amb aquesta decisió s'impulsa el Palau de la Música i s'obre una nova etapa en la qual s'ha apostat per un professional que coneix el sector i les necessitats per a revitalitzar l'espai després d'anys de treballs.

Vicente Llimerá és catedràtic d'oboè del Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València i acadèmic corresponent de la Reial Acadèmia de Belles Arts de San Carlos de València. A més, té un doctorat en Filosofia per la Universitat de València i ha realitzat un màster en Estètica i Creativitat Musical de la UV.

El nou director va mostrar la seua qualificació amb la Banda Primitiva de Llíria i en el Conservatori Superior de Música de València. Ha actuat en nombrosos festivals internacionals i ha enregistrat diversos discs amb prestigioses orquestres.

A més, la Junta de Govern Local també nomenarà altres càrrecs com Elena Ayllón Badía, com a directora general de Mobilitat; Enrique Martí Selva, com a director general d'Urbanisme; i Carlos Andrés López Andrés, com a director general de Llicències.


  


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal