Una DANA portarà pluges 'generalitzades i intenses' i un ambient de tardor a la Comunitat Valenciana aquest cap de setmana Una DANA portarà pluges 'generalitzades i intenses' i un ambient de tardor a la Comunitat Valenciana aquest cap de setmana
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Una DANA portarà pluges 'generalitzades i intenses' i un ambient de tardor a la Comunitat Valenciana aquest cap de setmana


Una depressió aïllada als nivells alts (DANA) portarà a la Comunitat Valenciana un episodi de pluges "generalitzades i intenses" i un ambient de tardor amb "cert nivell d'incertesa" durant el dissabte i el diumenge.


El Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat ha informat del risc de pluges generalitzades durant el cap de setmana, en un episodi que començarà dissabte i es prolongarà durant el diumenge i el dilluns.


Així, la formació d'una DANA arribarà el dissabte al Mediterrani amb vent fort de llevant i precipitacions intenses. Durant el cap de setmana, l'ambient serà de tardor i es produirà un descens de les temperatures, segons avança l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).


Aemet ha emès una nota informativa com a consequència de la formació d'una DANA que generarà un episodi de precipitacions "persistents i generalitzades" que afectaran "pràcticament tot el territori", excepte les Illes Canàries.


Aquest episodi començarà el dissabte i es prolongarà durant el diumenge i el dilluns i, tot i que té "cert nivell d'incertesa", aquest episodi afectarà també a la Comunitat Valenciana.


Per això, l'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències realitzarà un "seguiment permanent" de l'evolució d'aquest episodi. A més, ha recomanat als municipis i organismes amb competències en la gestió de les emergències que mantinguen la "necessària atenció i seguiment" de tots els avisos i alertes que emeta durant els pròxims dies Emergències amb la finalitat d'activar "amb antelació" els seus protocols d'actuació i establir "les pertinents mesures preventives en els seus respectius àmbits".

.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal