Un incendi forestal a Alberic obliga a mobilitzar recursos Un incendi forestal a Alberic obliga a mobilitzar recursos
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Un incendi forestal a Alberic obliga a mobilitzar recursos

En la vesprada d'aquest dissabte, un incendi forestal va esclatar a Alberic (València), portant a l'activació de la situació 1 del Pla Especial d'Incendis Forestals (PEIF) i a la mobilització de recursos aeris i terrestres per a combatre'l.

El foc es va desencadenar poc abans de les 18:00 hores en una àrea pròxima a la urbanització Balcó del Xúquer. El Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat i el Consorci Provincial de Bombers de València van confirmar l'incident. Inicialment, es van enviar dos mitjans aeris, tres equips de bombers forestals (un d'ells en helicòpter) i dos vehicles autobomba al lloc.

No obstant això, al voltant de les 18:45 hores, els mitjans aeris es van retirar, deixant dos equips de bombers forestals, dos autobombes, dos equips del Consorci Provincial de Bombers de València (del parc d'Alzira) i un capatàs forestal treballant en la zona. Segons informes del cos provincial, la situació de l'incendi evoluciona de manera "favorable".

El Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat ha declarat la situació 1 del Pla Especial front al risc d'Incendis Forestals (PEIF) a causa de la possible amenaça per a béns no forestals.

El nivell 1 d'alerta del PEIF s'activa quan una emergència causada per un o diversos incendis forestals pot tindre un impacte significatiu en béns forestals o un impacte lleu en la població i béns no forestals, i podria requerir recursos extraordinaris per a la seua extinció.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal