Sumar critica a Feijóo por ir una investidura que 'fracasará'e insiste en que la 'única vía' es un Gobierno progresista Sumar critica a Feijóo por ir una investidura que 'fracasará'e insiste en que la 'única vía' es un Gobierno progresista
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sumar critica a Feijóo por ir una investidura que 'fracasará'e insiste en que la 'única vía' es un Gobierno progresista


Sumar ha criticat el president del Partit Popular, Alberto Núñez Feijóo, per presentar-se a una investidura que "fracassarà" en no comptar amb els suports suficients, i ha reiterat que "l'única via possible" és la formació d'un "govern progressista"  amb sensibilitat plurinacional" atenent els resultats de les eleccions del 23 de juliol.

 Fonts del partit liderat per Yolanda Díaz han acusat el líder del PP per abocar "a tota la ciutadania espanyola" a una investidura que "tothom sap que fracassarà".  "Aquesta investidura no anirà dels problemes d'Espanya, sinó dels problemes de Feijóo", han lamentat.

 Des de Sumar han expressat que Feijóo "va ser derrotat el 23 de juliol" en no aconseguir una majoria absoluta amb Vox i també en la constitució de la Mesa del Congrés, la presidència del qual va recaure en la socialista Francina Armengol.  Així, anticipen que el candidat del PP "tornarà" a ser "derrotat" a la sessió d'investidura.

 Sumar ha insistit que seguirà treballant "amb discreció, responsabilitat i al màxim nivell" a "l'única via possible", "un govern progressista i amb sensibilitat plurinacional", i ha reclamat que "es formi com més aviat millor per treballar i per fer més  fàcil la vida dels que ho tenen més difícil, avançar en igualtat i més drets” i també “per avançar en la modernització i democratització d'Espanya”.

 El Rei ha decidit proposar el president del PP, Alberto Núñez Feijóo, perquè se sotmeta al debat d'investidura, després de la ronda de consultes que ha realitzat aquest dilluns i dimarts amb les set formacions del Congrés que han volgut anar al Palau de la Zarzuela  .



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal