Riba-roja de Túria impulsa el Centre Polivalent per a Dansa amb un pressupost de 5,7 milions d'euros Riba-roja de Túria impulsa el Centre Polivalent per a Dansa amb un pressupost de 5,7 milions d'euros
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Riba-roja de Túria impulsa el Centre Polivalent per a Dansa amb un pressupost de 5,7 milions d'euros

Les obres d'aquest futur centre destinat a la dansa estan paralitzades des de l'any 2011.
El ple de l'Ajuntament de Riba-roja de Túria ha aprovat l'inici de l'expedient del contracte d'obres del centre polivalent de la localitat per un muntant global de 5,7 milions d'euros, finançats entre les arques municipals i la Generalitat Valenciana.  L'expedient s'ha aprovat amb els vots de l'equip de govern del PSPV i el suport de Compromís i Esquerra Unida Podem, i l'abstenció del PP i Vox.

La campanya de reflexió sobre problemes comuns dirigida a la població jove es durà a terme a través de les xarxes socials amb breus missatges audiovisuals. El projecte té l'objectiu de donar visibilitat a problemàtiques comunes entre les persones joves i promoure la conscienciació sobre elles.

El centre polivalent constarà de quatre plantes amb una superfície de 4.638 metres quadrats i estarà destinat exclusivament a l'escola de dansa. En ell, es habilitaran 14 aules de dansa, sales d'ús polivalent, aules teòriques i altres serveis annexos, com una àrea d'administració, professorat i direcció, vestuaris, magatzems i altres instal·lacions.

El procés de contractació d'aquest edifici de Riba-roja de Túria té com a objectiu posar fi a les obres paralitzades des de l'any 2011, completant les fases pendents per a posar el centre en funcionament.

Les obres es duran a terme en un termini màxim d'un any i mig des de la signatura de l'acta de replanteig, amb un finançament compartit entre l'Ajuntament i la Generalitat Valenciana.

Amb la finalització d'aquest centre polivalent, l'escola de dansa disposarà d'unes instal·lacions adequades a les seues necessitats, després d'anys compartint espai amb l'escola de música.

L'alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga, ha manifestat la satisfacció per aquesta iniciativa que desencallarà un projecte essencial per a la localitat i que dotarà l'escola de dansa d'un espai concorde amb les seues activitats. Amb aquesta actuació, s'espera que el centre estiga completament operatiu l'any 2025


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal