Rècord d'atletes a la 10K-Volta a Peu de l'Eliana en la 50a edició dels Jocs Esportius Rècord d'atletes a la 10K-Volta a Peu de l'Eliana en la 50a edició dels Jocs Esportius
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Rècord d'atletes a la 10K-Volta a Peu de l'Eliana en la 50a edició dels Jocs Esportius

     


Quasi 800 atletes es van congregar per córrer els 10 quilòmetres del recorregut en un ambient esportiu.

La tradicional 10K-Volta a Peu va posar pràcticament el punt i final a la 50a edició dels Jocs Esportius de l'Eliana en la vesprada del passat dissabte 29 de juliol. La carrera, inclosa en el XXIV Circuit de Carreras Populares de la Diputació de València, va congregar a quasi 800 atletes de totes les categories que, en un ambient molt esportiu, van fer front a les altes temperatures en un temps rècord. Prèviament, es va celebrar com a novetat una prova infantil no competitiva per a edats de 3 a 12 anys a la qual es van inscriure 70 xiquetes i xiquets.

L'alcalde Salva Torrent va donar el tret d'eixida a les 20.00 en punt i 29 minuts i 58 segons després, l'atleta Abdelali Razyn, de l'equip Clínica Alejandro Sanz, travessava la línia de meta establint el millor temps registrat en els 39 anys d'història de la prova, amb una mitjana de 2 minuts 59 segons per quilòmetre. Al costat d'ell es van pujar al podi Nacho Giménez Pérez, del Serrà Club Atletisme, a tan sols 17 segons i Luis Agustín Escriche, també de l'Alejandro Sanz, amb un temps de 31 minuts i 8 segons.

La participació femenina va ser molt nombrosa, una de cada tres persones inscrites van ser dones. La més ràpida va ser Emma Llopis Vázquez, del Club Metaesport, amb un temps de 38 minuts i 6 segons. M.ª Ángeles Magán Talavera va ser segona a 16 segons i Gels Gimeno Miquel tercera amb una marca de 39 minuts 34 segons.

La 10K-Volta a Peu de l'Eliana és una prova que no ha deixat de créixer des que va començar a córrer sota el nom i format de Milla Urbana. L'any que ve complirà la seua edició número 40, que hauria sigut la 42 si no haguera sigut per la pandèmia de Covid-19 que va obrir un parèntesi de dos anys. El futur de la prova està més que assegurat ja que aquest és un dels esports més practicats a l'Eliana i en tota la Comunitat Valenciana.

L'alcalde, Salva Torrent, s'ha mostrat molt satisfet per l'alt nivell esportiu de la prova i en general de totes les celebrades en el marc dels Jocs Esportius, en els quals no hi ha hagut incidències destacables. També ha agraït la col·laboració de les persones voluntàries i destacat el treball organitzatiu dut a terme per la Regidoria d'Esports."

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal