Publicades les llistes, per fi!. Els errors en les Adjudicacions de Docents Interins: Una Excusa Insostenible Publicades les llistes, per fi!. Els errors en les Adjudicacions de Docents Interins: Una Excusa Insostenible
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Publicades les llistes, per fi!. Els errors en les Adjudicacions de Docents Interins: Una Excusa Insostenible



La Conselleria d'Educació ha publicat aquesta matinada el llistat d'adjudicacions de places per als docents interins de Secundària, que sumats als d'Infantil i Primària publicats dimarts, completen l'assignació de places per a l'inici del curs.

Fonts de la Conselleria d'Educació han explicat que el llistat que quedava pendent, el de les adjudicacions dels interins de Secundària, que inclou el professorat de FP, s'ha publicat cap a la una i mitja d'aquesta matinada, després de la feina dels informàtics durant tot el dia.

La Conselleria va publicar divendres passat les adjudicacions per als docents funcionaris de carrera de primària i secundària, després de subsanar els errors detectats en les llistes publicades el 10 d'agost amb les places definitives per a professors i mestres.

Problema en les Adjudicacions de Docents
El subdirector de Personal Docent de la Generalitat, José Pascual Hernández, ha atribuït aquest dimarts el problema viscut amb les adjudicacions a "la planificació" del Botànic, ja que el programa que realitza aquesta operació "ni estava preparat ni estava testat".

Segons va explicar, el programa informàtic per a les adjudicacions és del 1999 i no s'ha anat adaptant, tot i que al 2020 es va fer un informe que demanava la renovació del programa i la implementació d'una nova eina de major capacitat.

D'altra banda, des del PSPV-PSOE han destacat que aquest sistema "ha funcionat perfectament" en els últims vuit anys i han acusat el nou Consell de fer passar "un infern" a més de 20.000 docents, mentre que Compromís ha acusat la directora general de Personal Docent d'absentar-se del lloc de treball en la setmana més important per als docents.

Aquesta situació destaca la necessitat de millorar la planificació i modernitzar les eines informàtiques per evitar errors en un sistema que ha estat en funcionament durant vuit anys sense problemes.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal