PSOE, PP i En Comú aconsegueixen les quatre Secretarias del Congrés i es confirma que Vox queda fora de la Mesa PSOE, PP i En Comú aconsegueixen les quatre Secretarias del Congrés i es confirma que Vox queda fora de la Mesa
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

PSOE, PP i En Comú aconsegueixen les quatre Secretarias del Congrés i es confirma que Vox queda fora de la Mesa

El PSPV-PSOE, el PP i En Comú-Podem han aconseguit les quatre Secretaries del Congrés, confirmant així que Vox queda fora de l'òrgan de govern de la Cambra baixa per a aquesta XV Llegislatura que comença aquest dijous.

Després de la votació secreta, mitjançant papereta a l'urna, han sigut triats els secretaris de la Mesa del Congrés els diputats Gerardo Pisarello (En Comú), Carmen Navarro (PP), Isaura Leal (PSOE) i Guillermo Mariscal (PP).

La Secretaria Primera, càrrec que assumeix la lectura de les declaracions institucionals en les sessions plenàries, ha recaigut en el més votat, que ha sigut Pisarello, que revalida el càrrec amb 101 suports.

Isaura Leal ha aconseguit 77 paperetes i serà la secretària segona de la Mesa, mentre que els candidats del PP, Mariscal i Navarro, van obtindre 71 i 67 vots, respectivament.

Els diputats de Vox, com van fer en les votacions de la presidència i les vicepresidències, han tornat a apostar per Ignacio Gil Lázaro, que només ha aconseguit 33 paperetes i, per tant, ha quedat fora de la Mesa.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal