Pérez Llorca substituirà a Maria José Catala en el PPCV perquè es 'dedique a la gestió de la ciutat' Pérez Llorca substituirà a Maria José Catala en el PPCV perquè es 'dedique a la gestió de la ciutat'
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Pérez Llorca substituirà a Maria José Catala en el PPCV perquè es 'dedique a la gestió de la ciutat'

El fins ara vicesecretari d'Organització del PPCV, Juan Francisco Pérez Llorca, substituirà com a número dos del partit a l'alcalde de València, María José Catalá, que ha explicat que dóna així "un pas al costat" per dedicar-se "en cos i ànima" al cap i casal.

Així ho ha aprovat aquesta vesprada la Junta Directiva Autonòmica, presidida per Carlos Mazón, que també ha nomenat al portaveu del PP a l'Ajuntament de València, Juan Carlos Caballero, coordinador general del PPCV. Mazón ha assenyalat que "el duo" que forma amb Catalá "ha d'assumir nous reptes" i que per això toca "renovar equips" per a donar al partit amb aquests nomenaments "el múscul, la força i la dedicació" que el PP, com "el gran instrument del canvi a la Comunitat, requereix".

Per la seua banda, Catalá ha destacat que els veïns de València són la seua "prioritat" i que el seu "únic somni i repte professional" era ser alcalde de València. Per això, ha explicat que quan Mazón li va demanar que fora la seua secretària general, li ho va dir, però que va acceptar perquè li va demanar també que fera "un esforç per a unir el partit, ajudar-lo a guanyar la Generalitat i recuperar l'Ajuntament de València".

"Fet. Deures complits. Ara done un pas al costat de la secretària general per a abocar-me a la ciutat. Vaig prometre als veïns de València que em dedicaria en cos i ànima a gestionar la ciutat. I així ho faré. Ells són la meua prioritat", ha recalcat.

Catalá ha destacat que "hui era el dia" quan "junt fa just dos anys i un mes que el nostre partit va celebrar el Congrés del canvi". "El president em va demanar dos reptes: unir i activar el partit i construir un projecte guanyador. Ara som més forts, amb més militants i hem arrasat en les eleccions", ha assenyalat.

En aquest sentit, ha ressaltat la "importància simbòlica de recuperar l'Alcaldia de València" i ha recalcat que "la fortalesa del PP en la ciutat ha contribuït a recuperar també la Generalitat i la Diputació de València". "La meua missió ara és governar per a tots els veïns de València per a resoldre el desgovern que ens ha deixat Compromís i el Partit Socialista. Tenim molt treball i no fallaré als veïns de València que van votar al PP i demostraré als qui no ens van votar que som el millor partit per a gestionar la ciutat", ha afegit.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal