Paterna Reivindica el Nou Hospital Arnau de Vilanova com a Propi per Millorar l'Atenció Sanitària Valenciana Paterna Reivindica el Nou Hospital Arnau de Vilanova com a Propi per Millorar l'Atenció Sanitària Valenciana
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Paterna Reivindica el Nou Hospital Arnau de Vilanova com a Propi per Millorar l'Atenció Sanitària Valenciana

L'Ajuntament de Paterna celebrarà huí un Ple Extraordinari per reivindicar que el nou Hospital Arnau de Vilanova siga construït a Paterna, tal com va ser projectat pel govern anterior de la Generalitat Valenciana.


En aquest sentit, el grup municipal socialista ha proposat una moció en forma de declaració institucional que serà sotmesa a votació durant la sessió plenària de les 13 hores. A través d'aquesta declaració, l'Ajuntament expressarà el seu suport a la ubicació del nou complex sanitari a Paterna, amb l'objectiu de garantir una atenció sanitària pública de qualitat per als pacients valencians assignats a aquest hospital.


El portaveu socialista, David Fortea, ha subratllat la importància de posar de costat les consideracions partidistes i centrar-se en el benefici de Paterna i els habitants del departament de salut Arnau de Vilanova-Llíria. Ha destacat que la millora de l'atenció sanitària dels ciutadans és la prioritat.


La moció destaca que el nou Hospital, declarat obra d'interès general i públic pel Consell de la Generalitat el passat 14 d'abril, suposarà una millora substancial per als usuaris, amb un increment en el nombre de llits d'hospitalització (de 284 a 420) i l'addició de serveis com maternitat, diàlisi i pediatria.


A més, es fa èmfasi en la importància dels terrenys de 50.000m2 cedits gratuïtament per l'Ajuntament de Paterna al Consell, els quals estan estratègicament situats per facilitar l'accés i la connexió dels usuaris al complex sanitari. Això no implicarà cost algun per als ciutadans.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal