Paterna obri al trànsit rodat el nou bulevard que connecta els barris de Montecanyada amb la resta de La Canyada Paterna obri al trànsit rodat el nou bulevard que connecta els barris de Montecanyada amb la resta de La Canyada
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Paterna obri al trànsit rodat el nou bulevard que connecta els barris de Montecanyada amb la resta de La Canyada


Paterna ha obert aquest divendres pasat al trànsit rodat el nou bulevard que connecta els barris de Montecanyada amb la resta de La Canyada.

Les obres de bulevarización, iniciades a l'inici de l'any i que discorren per la carretera de Pla del Pou, han contemplat el recorregut per als vianants a banda i banda del vial amb punts de connexió transversal entre tots dos nuclis de població amb la incorporació d'una ruta ciclopeatonal, a més de vegetació i arbratge, la limitació de la velocitat rodada per a una reducció d'emissions sonores i de gasos, la redirecció de la recollida d'aigües pluvials i residuals així com la senyalització viària amb la instal·lació de passos de vianants intel·ligents.

L'objectiu d'aquesta actuació, dotada amb una inversió superior als 750.000 euros i finançada amb fons europeus, és millorar la connectivitat de l'entorn urbà entre tots dos nuclis de la població al mateix temps que garantir la seguretat per als vianants de veïns i escolars.

Així ho ha subratllat la Tinenta Alcalde d'Interior, Mobilitat i Sostenibilitat, Nuria Campos que "amb l'execució d'aquestes obres que ha comptat amb fons europeus, aquest equip de govern socialista fa un pas més per a continuar apostant per una mobilitat sostenible i un avanç en la integració dels seus barris pensant sempre en la seguretat dels veïns i veïnes de Paterna"


Per part seua, la Tinenta Alcalde de Foment i Gestió de la Ciutat, Mercedes Navarro, ha destacat que "amb aquesta actuació complim un dels principals reptes d'aquest Executiu local de continuar treballant per una Paterna com a model de ciutat més accessible, amable i acollidora per a viure".


En definitiva,  ja es pot gaudir d'aquest nou itinerari que permetrà també l'accés segur als centres escolars situats en la zona. I d'altra banda, amb la creació d'aquest carril bici longitudinal al llarg de la carretera Pla del Pou s'ha generat una ruta ciclopeatonal entre el carrer 29 i la rotonda d'accés al Cultivable i Camí del Comte.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal