Paterna celebra la seua Ruta del Foc en honor a les seues Festes Majors i el seu títol de 'Ciutat del Foc' Paterna celebra la seua Ruta del Foc en honor a les seues Festes Majors i el seu títol de 'Ciutat del Foc'
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Paterna celebra la seua Ruta del Foc en honor a les seues Festes Majors i el seu títol de 'Ciutat del Foc'


Aquest any, Paterna es suma una vegada més a la celebració de les seues Festes Majors, destacant la seua designació com a 'Ciutat del Foc'. Com a part de les festivitats, la ciutat ha organitzat una emocionant Ruta del Foc que recorre els llocs més emblemàtics relacionats amb la cultura de la pólvora al municipi.

Informació de la Ruta:

La Ruta del Foc, programada per al dissabte 26 d'agost a les 21.30h, promet un recorregut enriquidor per als interessats. Aquells que desitgen participar hauran de inscriure's prèviament a l'Oficina de Turisme mitjançant el telèfon 96 305 31 24 / 607 218 403 (WhatsApp).

L'Ajuntament de Paterna reviu aquesta ruta turística del Foc com una oportunitat per explorar els espais històrics relacionats amb les celebracions i actes relacionats amb el foc. Això es fa en honor al Santíssim Crist de la Fe i Sant Vicent Ferrer.

La ruta inclourà visites a llocs emblemàtics, començant en l'Oficina de Turisme, on els participants podran gaudir d'una projecció sobre la Cordà. També podran admirar la preparació dels enreixats i proteccions a les façanes i comerços, així com conèixer els llocs dels tiradors abans de la Gran Cordà, que se celebrarà el diumenge 27 d'agost. Altres punts destacats inclouen el Monument del Tirador, l'Església de la plaça del Poble i el Museu de la Cordà en les Coves del Batà.


Emoció i Passió de la Pólvora

Els participants tindran l'oportunitat d'experimentar la passió i l'emoció de la pólvora en viu gràcies al Correfoc, organitzat per la Federació de Interpenyes en col·laboració amb la colla Gatzara. A més, podran presenciar una mostra de la Cordà eixa mateixa nit del dissabte, que es realitzarà en el coetòdrom, sota la supervisió del Consell Sectorial de la Cordà.




Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal