Nova xarxa de calçades romanes descoberta a Anglaterra Nova xarxa de calçades romanes descoberta a Anglaterra
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Nova xarxa de calçades romanes descoberta a Anglaterra

Nova xarxa de calçades romanes descoberta a Anglaterra


Les autoritats arqueològiques d'Anglaterra han anunciat el descobriment d'una nova xarxa de calçades romanes en diverses regions del país. Aquestes antigues vies de comunicació, construïdes durant l'època romana, han estat identificades gràcies a un exhaustiu estudi i anàlisi del terreny.

Les calçades, conegudes pel seu impacte en el desenvolupament de l'Imperi Romà, han estat trobades en diversos llocs d'Anglaterra, des de zones rurals fins a zones més poblades. Aquesta nova descoberta revela la complexitat i extensió de la xarxa viària romana en aquesta regió.

Els arqueòlegs han estat treballant en aquest projecte durant anys, utilitzant tecnologies avançades com la prospecció geofísica i la datació per radiocarboni. Això ha permès identificar amb precisió les trames de les calçades i establir la seua cronologia.

La nova xarxa de calçades romanes proporciona informació valuosa sobre com els romans construïen i gestionaven les seues vies de comunicació. A més, aquest descobriment ajuda a entendre millor la vida quotidiana i l'organització de l'Imperi Romà a Anglaterra.

En paraules del director de l'equip d'investigació, "aquest descobriment ens ofereix una finestra única cap al passat i ens permet visualitzar com els romans connectaven diferents regions del seu imperi mitjançant aquestes elaborades calçades".

Els experts creuen que aquesta xarxa de calçades jugava un paper crucial en el transport i el comerç, connectant ciutats i regions i facilitant la mobilitat de les tropes romanes. A més, les calçades romanes eren un testimoni del gran enginyeria romana i del seu compromís en la construcció d'infraestructures duradores.

Aquesta notícia ha generat gran interès en la comunitat arqueològica internacional i s'espera que continuïn les investigacions per descobrir més detalls sobre aquesta xarxa de calçades romanes i la seua influència en la història d'Anglaterra i l'Imperi Romà en general.

Font: Europa Press

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal