Millorant l'Infraestructura Empresarial: Inversió de Prop de 570.000 euros en l'Asfaltat del Parc Tecnològic de Paterna Millorant l'Infraestructura Empresarial: Inversió de Prop de 570.000 euros en l'Asfaltat del Parc Tecnològic de Paterna
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Millorant l'Infraestructura Empresarial: Inversió de Prop de 570.000 euros en l'Asfaltat del Parc Tecnològic de Paterna


L'Ajuntament de Paterna ha realitzat una inversió significativa per modernitzar i millorar les àrees empresarials, amb un especial enfocament en el Parc Tecnològic de la localitat. Mitjançant la reparació i millora dels carrers i avingudes clau, així com l'optimització de la senyalització, s'ha buscat potenciar la competitivitat i el lideratge econòmic de la zona. Aquesta actuació s'emmarca en un pla d'intervencions que abasta diverses àrees industrials del municipi i compta amb un cofinançament de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) 2023.

La iniciativa municipal s'ha centrat en la reparació i millora dels següents carrers i avingudes a la zona empresarial: carrer Charles Darwin, carrer Louis Pasteur, Avinguda de Benjamí Franklin, carrer Ronda Narcís Monturiol, carrer Ronda amb Gugliemo Marconi, carrer Ronda Isaac Peral i carrer Ronda Auguste i Louis Lumiere. A més, s'ha dut a terme una millora integral de la senyalització horitzontal i vertical en aquest enclavament productiu.

El projecte de pavimentació, que compta amb un pressupost total de 2,2 milions d'euros, és una clara aposta de l'Ajuntament per transformar i impulsar la competitivitat de les àrees empresarials. La inversió de prop de 570.000 euros en l'asfaltat del Parc Tecnològic de Paterna demostra el compromís de l'equip de govern socialista en afavorir el desenvolupament i creixement de l'economia local, en col·laboració amb la EGM Parc Tecnològic Paterna, entitat clau en el progrés de la regió.

La Tinenta alcalde de Foment i Gestió de la Ciutat, Mercedes Navarro, ha subratllat la importància d'aquesta inversió en l'impuls de la competitivitat empresarial, que ha estat realitzada amb un enfocament consensuat amb les entitats de gestió. Amb aquesta actuació, es busca consolidar la sostenibilitat i mobilitat del Parc Tecnològic de Paterna, que constitueix un dels punts neuràlgics de l'activitat empresarial del municipi.

La inversió destinada a la millora de la infraestructura empresarial en el Parc Tecnològic de Paterna és una aposta ferma de l'Ajuntament per promoure un entorn laboral competitiu i sostenible. Amb la modernització dels paviments i la millora de la senyalització, es busca impulsar el lideratge econòmic de la zona i fomentar el creixement de l'economia local. L'actuació coordinada amb les entitats de gestió reflecteix l'engagement de l'Ajuntament en treballar conjuntament per aconseguir una Paterna més pròspera i dinàmica en l'àmbit empresarial.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal