Mazón agraeix la responsabilitat del secretari autonòmic d'Emergències mentre aquest i el director general de Interior demanen el cessament Mazón agraeix la responsabilitat del secretari autonòmic d'Emergències mentre aquest i el director general de Interior demanen el cessament
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Mazón agraeix la responsabilitat del secretari autonòmic d'Emergències mentre aquest i el director general de Interior demanen el cessament


El 'president' de la Generalitat, Carlos Mazón, ha agraït al secretari autonòmic d'Emergències, José María Ángel, la seua "mostra de responsabilitat" per romandre en el seu càrrec, mentre que el mateix Ángel i el director general d'Interior, Salvador Almenar, han sol·licitat a la nova consellera, Elisa Núñez, que els cesse.

Tant Ángel com Almenar han enviat cartes a Núñez demanant el seu cessament dels seus càrrecs. Almenar, en una missiva enviada aquest mateix dilluns, ha expressat a la consellera (nomenada per Vox): "Després de més de 15 dies des de la seua presa de possessió, crec que ha hagut temps suficient per a fer un traspàs ordenat, de la mateixa manera que considere que és una altra persona la que ha d'ocupar el meu càrrec per a executar les polítiques que el nou Consell considere oportunes".

Mentrestant, en declaracions aquest dilluns a Elx, el 'president', Carlos Mazón, ha considerat que "el responsable és no anar corrent a canviar caps polítics quan es tracta d'emergències", donada la importància de "l'estabilitat, la seguretat i que les persones que han preparat aquesta campanya d'estiu puguen ajudar al trànsit amb certa responsabilitat".

Per això, ha insistit en el seu agraïment pel "gest" d'Ángel i ha remarcat que l'equip tècnic que està al capdavant és "extraordinàriament competent" i "ofereix tota la seguretat". No obstant això, tant Ángel com Almenar han instat Núñez a cessar-los a la "major brevetat possible".

D'altra banda, el PSPV ha instat a Mazón a "deixar d'eludir la seua responsabilitat i d'estar tirat a la bartola" i ha assenyalat que "no tenen banqueta". La portaveu de Justícia a Les Corts, Alicia Andújar, ha assegurat: "És lògic, ningú vol lligar el seu futur a la petjada de la corrupció del PP valencià".

La dirigent socialista ha criticat que "el Govern del PP i Vox demostra una greu manca de responsabilitat i absoluta deixació de funcions" i ha subratllat que "fins i tot en això, Mazón és reu de Vox, és incapaç d'ordenar als seus socis d'ultradreta que completin l'organigrama". "Ni Mazón ni l'ultradreta estan preparats per a governar", ha manifestat.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal