'MALALA' Associació feminista de Riba_roja amb Jenni Hermoso 'MALALA' Associació feminista de Riba_roja amb Jenni Hermoso
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

'MALALA' Associació feminista de Riba_roja amb Jenni Hermoso

 L'Associació Feminista i LGTBI "Malala" de Riba-roja, denuncia el comportament del Sr. Rubiales a l'acte de cloenda a la copa del món de futbol femení i manifesta el seu suport a la jugadora Jenni Hermoso i al conjunt de l'equip de la selecció espanyola.
Les accions, els gestos i els comportaments que va expressar aquest Sr. a l'acte i les seves declaracions posteriors que van culminar amb el seu discurs a l'Assemblea de les federacions, parlen per si mateixes de la ral·lea del personatge i ens han esborrat a tot un país que s'ha vist desacreditat a tot el món i han hagut de ser els Organismes Internacionals relacionats amb el món del futbol als quals s'ha sumat avui l'ONU els que han hagut d'intervenir en la defensa d'una dona.
Volem denunciar així mateix que “casos rubials” es produeixen diàriament; Són moltes les dones que cada dia pateixen el menyspreu, l'assetjament i la manipulació dels seus caps i es veuen sotmeses al silenci. Els comportaments masclistes són presents a les estructures del nostre país i interioritzats en moltes de les persones que les dirigeixen. Fets com aquests demostren com és de necessari el Ministeri d'Igualtat.
Ens congratulem que les mostres de rebuig i denúncia que està manifestant la nostra societat siguin una mostra que el nostre país està canviant, però també hem pogut comprovar que tenim amplis sectors que segueixen recolzant el masclisme, els comportaments xulescos i grollers davant els moviments feministes .
Des de la nostra Associació seguirem recolzant i acompanyant les dones perquè no se sentin soles i seguirem lluitant per aconseguir els canvis profunds que necessita la nostra societat.
Així mateix, volem traslladar les nostres felicitacions a la selecció femenina de futbol per dos motius, per ser Campiones del món i per la seva valentia recolzant la seva companya deixant així un important llegat en matèria d'Igualtat.
Gràcies Campiones.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal