Llíria Brilla en Escenaris Koreans: Recepció Triomfal per 'Llíria City Of Music' UNESCO Llíria Brilla en Escenaris Koreans: Recepció Triomfal per 'Llíria City Of Music' UNESCO
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria Brilla en Escenaris Koreans: Recepció Triomfal per 'Llíria City Of Music' UNESCO

 L'alcalde de Llíria, Joanma Miguel, juntament amb el regidor de Ciutat Creativa, Paco García, i altres membres de la Corporació Municipal, van donar la benvinguda a la Casa Consistorial als membres de l'expedició que recentment van tornar de la seua exitosa gira per terres coreanes.

Aquest  projecte s'emmarca dins dels objectius d'internacionalització, intercanvis i col·laboracions musicals a nivell global que la ciutat de Llíria està duent a terme amb altres nacions i ciutats a la xarxa de la UNESCO.

El delegat de Ciutat Creativa UNESCO va relatar que el viatge va començar amb la participació del director internacional José Miguel Rodilla i el professor Andrés Simeó com a membres del jurat en el 6è Festival d'Orquestres i Bandes Juvenils a la ciutat de Hamyang.


Pocs dies després, l'Ensemble "Llíria City of Music" va oferir el seu primer concert a la mateixa ciutat de Hamyang com a cloenda del festival.


El segon concert es va dur a terme a la ciutat de Wonju, en el seu magnífic auditori, on el conjunt llirià va col·laborar amb l'Orquestra Juvenil de la ciutat, brindant suport i inspiració als joves músics coreans.


El següent concert va tenir lloc a la capital de Seül, a la sala d'actes d'una important casa de música, actuant al costat de la soprano coreana Soyung Yu. Durant l'estada dels músics llirians, es va sol·licitar la col·laboració de membres d'un cor local per a acompanyar la cloenda de l'actuació, la qual cosa va resultar molt emotiva.


El quart concert, el més destacat de tota la gira, es va celebrar en un dels auditoris més importants i grans de Corea del Sud, l'Auditori de Deajeon, com a part del Festival Internacional de Música 2023, rebent un gran èxit i una ovació apoteòsica per part del públic coreà.


L'últim dels concerts es va dur a terme a Seül juntament amb una orquestra de corda, interpretant obres de Mozart, Chopin i Bizet. Actualment, el mestre i director José Miguel Rodilla continua a Corea impartint una Masterclass de direcció d'orquestra a la Classic Academy a la ciutat d'Anyang.


En aquesta recepció municipal, l'alcalde de Llíria, en nom de la Corporació i de tota la ciutat, va expressar el seu agraïment a tots els membres de "Llíria City Of Music" UNESCO pel seu professionalisme i el seu paper com a ambaixadors de la ciutat. Han portat el nom de Llíria i la seua rica tradició musical com a Ciutat Creativa UNESCO als escenaris i festivals de gran renom a Corea del Sud



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal