Les Festes Patronals de Loriguilla 2023: Una Setmana del 25 d'agost al 3 de setembre Les Festes Patronals de Loriguilla 2023: Una Setmana del 25 d'agost al 3 de setembre
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Les Festes Patronals de Loriguilla 2023: Una Setmana del 25 d'agost al 3 de setembre

Un any més, Loriguilla s'està preparant per a acollir les seues Festes Patronals en Honor a la Verge de la Soledat, que es celebraran durant l'última setmana d'agost i els primers dies de setembre. Els festejos donaran començament amb la Volta a Peu 10K, que compleix 19 edicions, i un concert a càrrec de la Societat Musical Sant Joan Baptista que serà el tret d'eixida per a la gran setmana de Loriguilla.

El dissabte 26 l'humorista MIKI DAKAI farà de pregoner i, després del volteig de campanes, quedaran iniciades les Festes. Aquesta mateixa vesprada hi haurà un espectacle infantil a la Casa de la Cultura i per la nit tindrà lloc el tradicional ball del farol i una gran festa "en blanc" amenitzada per l'orquestra Avalanxa.

El dia gran serà el diumenge 27, que començarà amb el cant de l'Aurora i la romeria a l'ermita. A continuació, es celebrarà la Missa Major i es dispararà una mascletà en honor a la patrona. A la vesprada, tindrà lloc la Solemne Processó i un gran castell de focs artificials, després del qual els veïns i veïnes podran gaudir de l'espectacle THE REVOLUTION EL MUSICAL.

El dilluns 28, Dia del Crist de la Joventut, hi haurà mascletà i Solemne Processó en caure la tarda. Acte seguit, es dispararà un castell de focs i es finalitzarà la nit amb una Festa Remember.

Per a continuar amb la setmana de festes, el dimarts 29, els més menuts i menudes podran divertir-se amb un teatre infantil. També es durà a terme el tradicional concurs de paelles i hi haurà una discomòbil a càrrec dels Festers de Loriguilla.

El dimecres 30, donarà començament amb una despertà i continuarà amb una festa de l'escuma per a totes les edats, Concurs de Playbacks LORIVISIÓ, i Gran Cordà a càrrec de l'Associació Cultural Cordà de Loriguilla.

També està previst que es celebre una nova edició del Concurs de Pintura Ràpida el dijous 31. Aquest mateix dia tindrà lloc una festa de la cervesa i un sopar homenatge als majors amb verbena de la mà de l'Orquestra ÒXID.

Setembre començarà a Loriguilla amb tobogans aquàtics a la piscina municipal, partida de Pilota i la macrofesta "LA COMUNIDAD" amb Adrián Cervera.

Els Kintos gaudiran del seu dia el dissabte 2 amb despertà, replegà, paelles, concurs de disfresses i una verbena a càrrec de l'orquestra MATRIX.

Per a posar el punt i final a les Festes Patronals 2023 s'ha preparat un espectacle infantil, un concert de la Big Band UMR Band i un gran castell de focs artificials.

Des de l'Ajuntament animen tothom a participar en els esdeveniments programats i a gaudir d'uns dies plens d'emoció, alegria i diversió.

CONSULTA EL PROGRAMA: FESTeS LORIGUILLA 23_


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal