L'Associació Salamandra i l'Ajuntament de l'Eliana: Curs 2023/2024 Amb Oportunitats Formatives Flexibles per a Adults L'Associació Salamandra i l'Ajuntament de l'Eliana: Curs 2023/2024 Amb Oportunitats Formatives Flexibles per a Adults
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Associació Salamandra i l'Ajuntament de l'Eliana: Curs 2023/2024 Amb Oportunitats Formatives Flexibles per a Adults

L'Associació Salamandra i l'Ajuntament de l'Eliana s'uneixen per oferir una oportunitat educativa única per a adults en el curs 2023/2024. La flexibilitat és la clau, ja que els participants podran triar entre assistència presencial, tele-presencial o en línia segons el taller.

Aquest curs, es presenta amb una emocionant varietat de continguts agrupats en 4 blocs temàtics. El primer bloc abasta les humanitats, oferint cursos que van des de jazz i gravat fins a història del cinema i escriptura creativa.

El segon bloc, anomenat 'Harmonia i Ment', posarà l'accent en l'expressió corporal i musical, oferint activitats com feng shui, escacs i classes de guitarra.

El tercer bloc abasta cursos d'idiomes, amb opcions per aprendre anglès, alemany i francès, per a principiants i avançats

Finalment, el quart bloc està dedicat a les noves tecnologies, on els estudiants adquiriran habilitats digitals, edició d'imatges i vídeo, així com coneixements d'ofimàtica.

La matrícula per a aquesta oportunitat educativa estarà oberta del 5 al 7 de setembre a l'EPA (Centre de Formació de Persones Adultes) en horari de matí i vesprada. A partir del 8 de setembre, els interessats podran registrar-se trucant al telèfon 634 301 589 o enviant un correu electrònic a martesb6@hotmail.com. No deixes passar aquesta oportunitat de créixer i aprendre en un entorn flexible i acollidor."

Espero que este enfoque periodístico sea lo que estás buscando. Si deseas realizar más cambios o ajustes, no dudes en decírmelo.

.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal