L'Ajuntament de Riba-roja de Túria, Premiat pel Ministeri d'Hisenda per la Innovació en la Gestió Pública L'Ajuntament de Riba-roja de Túria, Premiat pel Ministeri d'Hisenda per la Innovació en la Gestió Pública
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Riba-roja de Túria, Premiat pel Ministeri d'Hisenda per la Innovació en la Gestió Pública

El Ministeri d'Hisenda ha atorgat el Premi a la Innovació en la Gestió Pública, ex aequo, a l'Ajuntament de Riba-roja de Túria per la seua pràctica pionera "Ribalicita, contractació pública innovadora". Aquest reconeixement s'ha produït en la XVI edició dels premis, en la qual l'Ajuntament de Riba-roja de Túria comparteix aquest honor amb l'Institut Social de la Marina, destacant les seues innovadores iniciatives en la millora de la gestió pública.

El premi representa un reconeixement al compromís i al treball realitzat per l'Ajuntament de Riba-roja de Túria a través del portal de licitació de contractes públics denominat "Ribalicita, contractació pública innovadora". Aquesta plataforma busca simplificar i millorar l'accés dels possibles licitadors a les oportunitats de contractació pública, alhora que fomenta els nivells de transparència i participació ciutadana.

Mitjançant aquest portal de licitació, l'Ajuntament ofereix una informació detallada sobre els contractes administratius, incloent un perfil del contractant i una plataforma per a la licitació electrònica dels contractes municipals. A més, s'han habilitat mitjans digitals com Twitter per a facilitar la comunicació amb els possibles licitadors i mantindre-los informat sobre les oportunitats de contractació.

El programa "Ribalicita" també s'encarrega de regular els procediments i horaris d'atenció, així com les activitats formatives a través de la càtedra Pymel i l'Oficina d'Atenció al Licitador. Aquestes iniciatives contribueixen a establir una major transparència i a complir amb la normativa municipal en matèria de contractació, especialment en qüestions com les clàusules socials i mediambientals.

Una de les finalitats més destacables del programa és la facilitació de la participació de les petites i mitjanes empreses, així com dels petits comerços i autònoms de Riba-roja de Túria, en els processos de contractació pública. Mitjançant l'alta en el directori d'empreses interessades, es promou una major concurrència i transparència en les licitacions.

L'Ajuntament de Riba-roja de Túria ha desenvolupat una estratègia planificada per a realitzar un pla anual de contractació que impulsa els objectius de màxima transparència i competència en cadascun dels contractes municipals. Aquest enfocament busca millorar la qualitat i els resultats de la contractació pública, reforçant els valors de la gestió ètica i el bon govern.

Amb la distinció del Premi a la Innovació en la Gestió Pública, l'Ajuntament de Riba-roja de Túria consolida el seu compromís amb la millora contínua i l'excel·lència en la gestió municipal. L'alcalde, Robert Raga, ha destacat l'excel·lent treball realitzat pels tècnics i empleats públics en la democratització de l'accés a la licitació dels contractes públics, amb la transparència i la participació com a valors fonamentals en el seu quefer diari.

  



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal