La Diputació de València finalitza la prolongació de la variant nord de Bétera La Diputació de València finalitza la prolongació de la variant nord de Bétera
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Diputació de València finalitza la prolongació de la variant nord de Bétera

L'àrea de Carreteres de la Diputació de València ha finalitzat les obres de prolongació de la variant nord de Bétera, un projecte que completa l'actuació de la nova ronda fins a la connexió amb la CV-333 i que permet desviar més de 12.000 vehicles que travessaven el municipi en direcció a Olocau i Marines.

Aquesta inversió de 3.638.533 euros també facilita l'accés a les diferents urbanitzacions colindants, que en època estival compten amb un major trànsit de vehicles, segons ha informat la Diputació en un comunicat.

El carril ciclepeatonal de 950 metres de longitud i 2,3 metres d'amplada, protegit de la calçada amb barreres tipus NewJersey de formigó, connecta l'itinerari ciclista de la CV-333 amb la nova variant i amb la urbanització La Masia.

La diputada de Carreteres i vicepresidenta segona de la Diputació, Reme Mazzolari, ha acudit a l'acte de recepció d'aquest projecte, i ha destacat "la importància de treure el trànsit fora dels nuclis urbans i de connectar els nuclis poblacionals que existeixen en els municipis, en aquest cas a Bétera, el terme municipal del qual acull diverses urbanitzacions que d'aquesta manera tenen un millor accés als serveis del seu ajuntament i una millor comunicació amb les xarxes viàries principals".

Mazzolari ha explicat que "el gran objectiu és vertebrar el territori de la província de València connectant els municipis d'interior amb les xarxes de carreteres principals, corregint les possibles descompensacions entre comarques, prioritzant les actuacions per millorar la seguretat en les carreteres i reduint els punts negres".

A més, la Diputació ha finalitzat altres actuacions en la xarxa provincial, millorant les carreteres de les demarcacions de Bétera-Serra i Villar del Arzobispo, així com les de Buñol, amb la millora del ferm, noves barreres de seguretat i una nova senyalització. Aquestes millores tenen com a objectiu millorar la circulació i seguretat viària, especialment en època estival.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal