Èxit de la Competició de Pilota Valenciana a Vilamarxant Èxit de la Competició de Pilota Valenciana a Vilamarxant
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Èxit de la Competició de Pilota Valenciana a Vilamarxant

 

La regidoria d'Esports de Gabriel Castellano ha viscut una competició que ha captivat l'atenció de més de 500 apassionats de la pilota valenciana al llarg de diverses jornades.

En el partit estrella d'avui, la parella formada per Giner i Héctor, acompanyats per Aragó, s'han imposat amb un marcador de 55-45 davant la dupla de Pere Roc II i Jesús. Aquest enfrontament èpic ha mantingut als espectadors en vilo, entre els quals també es trobava el regidor Gabriel Castellano.

A la final juvenil, Adrián II i Muedra II han superat a Héctor i Canyeta amb un resultat de 60-35 en un emocionant duel que ha comptat amb la participació de quatre joves talents de la pilota valenciana.

Gabriel Castellano, regidor d'Esports, ha expressat la seua satisfacció pel que ha sigut "un gran èxit" de torneig. "Hem gaudit de dos dies de puresa en la pilota valenciana a la Catedral del Camp de Túria, amb la presència de més de 500 persones que han compartit la passió pel nostre esport autòcton", ha afirmat Castellano.

"Amb determinació, continuem treballant perquè Vilamarxant siga un referent en el món de l'esport, i, més específicament, en la pilota valenciana. Aquest torneig, que coincideix amb les nostres festes, reforça encara més la nostra aposta per l'esport i la pilota", ha afegit el regidor.




Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal