El Hospital de Peset de València Reforça l'ús de la Mascarilla davant l'Increment de la Incidència de Casos El Hospital de Peset de València Reforça l'ús de la Mascarilla davant l'Increment de la Incidència de Casos
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Hospital de Peset de València Reforça l'ús de la Mascarilla davant l'Increment de la Incidència de Casos

El Hospital de Peset de València readopta el ús "puntual i preventiu" de la mascareta en totes les sales d'hospitalització on es troben pacients ingressats i a les Urgències, incloses les sales d'espera. Aquesta mesura es pren davant l'increment de la incidència de casos registrada en aquest centre, segons han confirmat fonts de la Conselleria de Sanitat.

En relació a això, aclarixen que aquesta mesura provisional es mantindrà "mentre es considere oportú" per part dels Serveis de Medicina Preventiva i de Prevenció de Riscos Laborals, davant aquest augment de la incidència, que no han concretat.

Sanitat explica que aquesta actuació s'emmarca dins les recomanacions contingudes en l'Ordre SND/726/2023, del 4 de juliol --en la qual es publicava l'Acord de Consell de Ministres pel qual es declarava la finalització de la situació de crisi sanitària-- entre les quals s'incloïa la possibilitat puntual de reforçar les mesures de protecció segons la valoració del risc i les recomanacions de control que assessoren els Serveis de Medicina Preventiva i Prevenció de Riscos Laborals.

En aquest sentit, recorden que l'Acord del Consell de Ministres va declarar la finalització de la situació de crisi sanitària ocasionada per la covid-19 i, tot i que va decretar la fi de l'obligatorietat de la mascareta als centres hospitalaris, sí que va recomanar reforçar-ne l'ús per a persones amb símptomes quan es troben en espais compartits.

Aquesta recomanació també fa referència als professionals si atenen casos sintomàtics i a aquelles persones que treballen en unitats de cures intensives i en unitats amb pacients vulnerables, a més d'urgències hospitalàries.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal