Diputats d'Izquierda Unida - EU de Sumar proposen Enrique Santiago com al seu portaveu parlamentari a la Cambra Baixa Diputats d'Izquierda Unida - EU de Sumar proposen Enrique Santiago com al seu portaveu parlamentari a la Cambra Baixa
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Diputats d'Izquierda Unida - EU de Sumar proposen Enrique Santiago com al seu portaveu parlamentari a la Cambra Baixa

Diputats d'Izquierda Unida-EU en les llistes de SUMAR  al Congrés proposen per unanimitat que Enrique Santiago torne a ser el portaveu parlamentari de la formació a la Cambra Baixa, responsabilitat que ja va ostentar a la legislatura anterior dins de Unides Podem.

Enrique Santiago, qui també és secretari general del PCE, va ser triat diputat de Sumar per la província de Còrdova en les eleccions del passat 23 de juliol. La idea és que en aquesta nova legislatura ocupi una de les portaveus adjuntes de Sumar, tal com ho va fer abans a Unides Podem.

Segons han indicat fonts de la formació, aquesta decisió s'ha pres aquest matí durant una reunió dels cinc parlamentaris d'IU (Toni Valero, Engracia Rivera, Nahuel González, Fèlix Alonso i el mateix Enrique Santiago), celebrada prèviament a la primera trobada del grup parlamentari Sumar a la Cambra Baixa.

A més, han proposat a Juan Moreno, membre de la direcció federal i responsable jurídic d'Izquierda Unida, com a coordinador tècnic d'aquest grup d'IU en el marc del grup Sumar.

Les fonts esmentades han explicat que totes dues decisions dels seus diputats han de ser ara debatudes i ratificades per la direcció federal d'IU.
Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal