Desafiament de Lectura a Benaguasil: 12 Llibres, 12 Mesos, 12 Reptes Desafiament de Lectura a Benaguasil: 12 Llibres, 12 Mesos, 12 Reptes
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Desafiament de Lectura a Benaguasil: 12 Llibres, 12 Mesos, 12 Reptes


Una iniciativa amb la qual la biblioteca vol animar als veïns a llegir i continuar amb el foment de la lectura durant tot l'any.

Els participants rebran un regal un cop completada la prova anual.

L'Ajuntament de Benaguasil, a través de la biblioteca municipal, ha organitzat a partir de setembre un repte encaminat a fomentar l'hàbit lector entre la població adulta i infantil del municipi durant tot l'any.

El desafiament que porta per lema "12 llibres, 12 mesos, 12 reptes" compta amb dues modalitats (una per adults i una altra per a la població infantil) i consisteix a llegir un llibre d'una temàtica diferent per a cada mes que té l'any.

Els més menuts hauran de triar una obra d'aventures, una altra de superherois, una d'endevinalles, una novel·la històrica, un còmic, un llibre de màgia o misteri, un de poesia, un altre adaptat al cinema, un de teatre, un d'un autor local, un de ciència-ficció i un de contes.

Per la seua banda, els adults també hauran de submergir-se a les pàgines d'un best-seller, un clàssic universal, un escriptor valencià, una novel·la històrica, un còmic, un llibre d'intriga, un de poesia, un adaptat al cinema, un d'un autor local, un premi Planeta o finalista, un de ciència-ficció i una biografia.

La biblioteca ha preparat una cartilla per a les persones que s'apunten a aquesta iniciativa que pretén enfortir l'hàbit lector en la ciutadania, que s'anirà segellant cada vegada que es complete cada un dels reptes. Quan s'hagen completat els dotze que conformen la iniciativa, els participants rebran un regal.
  



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal