Cine d'estiu al CCCC: 'De què riem a Europa?' omplirà les nits de comèdies europees Cine d'estiu al CCCC: 'De què riem a Europa?' omplirà les nits de comèdies europees
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Cine d'estiu al CCCC: 'De què riem a Europa?' omplirà les nits de comèdies europees

El Centre del Carme Cultura Contemporània (CCCC) obri aquest dijous el cicle de cinema d'estiu CCCCinema d'Estiu amb una selecció de 25 comèdies europees sota el títol 'De què riem a Europa?'.

Les nits d'agost seran refrescades amb una programació gratuïta de pel·lícules còmiques europees, cuidadosament seleccionades per oferir una experiència cinematogràfica única. Aquesta cinquena edició del cicle convida al públic a descobrir cinematografies d'autors i contextos diversos, en un espai tan emblemàtic com el claustre gòtic de l'antic convent.

El cicle s'inaugura amb 'Changement d'adresse' (2006), una comèdia romàntica dirigida per Emmanuel Mouret, mentre que el divendres es projectarà la britànica 'Porridge' (1977), que ens transporta al món d'una presó amb humor i intel·ligents jocs de paraules.

El dissabte és el torn de '2 dies a París' (2007), una obra completa de Julie Delpy, que produeix, dirigeix, escriu i protagonitza. La cinta ens porta a un viatge caòtic per París i ofereix un humor perspicàs inspirat en la vida personal de l'autora.

El diumenge, la cita és amb 'L'home desitjat' (1994), una paròdia intel·ligent basada en còmics de Ralf König, que va ser un èxit taquiller a Alemanya.

El cicle CCCCinema d'Estiu promet diversió, moments hilarants i una immersió en les diverses cultures europees a través del cinema. Les projeccions es realitzaran de dimarts a diumenge a les 22.00 hores, amb accés gratuït fins a completar aforament, en versió original subtitulada en castellà i valencià. És una oportunitat per gaudir del millor cinema i celebrar l'estiu amb humor i bon humor.

 .


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal