Campanya de l'Eliana a l'agost de conscienciació dirigida als i les joves Campanya de l'Eliana a l'agost de conscienciació dirigida als i les joves
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Campanya de l'Eliana a l'agost de conscienciació dirigida als i les joves


A través de les xarxes socials, la Regidoria de Joventut posa en marxa una campanya de reflexió sobre problemes comuns en la joventut, amb l'objectiu de donar visibilitat als seus valors i conscienciar el col·lectiu sobre temes importants.

La campanya es desenvoluparà durant els quatre dilluns del mes i consistirà en la difusió de breus missatges audiovisuals. Cada setmana es tractarà un tema diferent que afecta els joves.

El primer dilluns, el 7 de cada mes, es llançarà un vídeo sobre la salut mental (#dis-ho). El segon dilluns, el 14, es posarà l'accent en els valors de la joventut (#som), coincidint amb el Dia Internacional de la Joventut que se celebra el 12 d'agost. El tercer dilluns, el 21, s'abordarà l'addicció als dispositius mòbils (#ix). I, finalment, el quart dilluns, el 28, el tema serà el ciberassetjament (#prou).

Els vídeos han estat ideats i realitzats per joves estudiants beneficiaris de L'Eliana et Beca durant el mes de juliol. A més de proposar les temàtiques a tractar, aquesta iniciativa ha permès dinamitzar al grup i treballar en equip, més enllà de les tasques individuals.

L'objectiu de la campanya és sensibilitzar la joventut sobre problemes comuns i oferir esperança, ja que totes aquestes qüestions tenen solució. Juan Espinosa, regidor de Joventut, s'ha mostrat satisfet amb el resultat de la campanya i ha destacat que l'administració pública compta amb recursos per abordar aquests problemes, i l'essencial és que els joves coneguen aquests recursos i en facen ús.
Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal