Bétera ja té triades a les Obreres per a les Festes d'Agost de 2024 Bétera ja té triades a les Obreres per a les Festes d'Agost de 2024
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera ja té triades a les Obreres per a les Festes d'Agost de 2024



Les emocions han inundat Bétera en aquest dia especial, ja que s'han revelat les màximes representants de les Festes de les Alfàbegues per a l'any 2024.

La tradició de les bolletes, que determina qui serà les Obreres de l'any següent, es va dur a terme el 22 d'agost, després de la missa de la Vuitava, i és un moment carregat d'expectació per als beterans. Les bolletes, petits pergamins enrotllats amb els noms de les triades, es mantenen en secret fins a aquesta data.

Les Obreres sortints, Aina Mollà, primera Obrera Soltera, Mariola Ferrando, primera Obrera Casada, Paula Ros, segona Obrera Soltera, i Cristina García, segona Obrera Casada, han passat el testimoni escrivint els noms de les seves successores a les bolletes i han iniciat la cerca de les noves Obreres.

Amb una multitud esperant, les Majorals de 2024 han acompanyat a les noves Obreres en aquest emocionant viatge. El primer càrrec, primera Obrera Fadrina, ha recaigut en Alba Aznar i Zaragozá, i la seva elecció ha sigut celebrada amb alegria i confeti.

Seguint amb la tradició, Mariola Ferrando ha triat a Pilar Ricart i Ferrando com la primera Obrera Casada per a l'any vinent, amb una celebració carregada d'entusiasme i samarretes grogues per part dels Majorals de 2024.

La segona Obrera Fadrina, Sonia Amposta i Pons, ha estat seleccionada per Paula Ros i ha estat rebuda amb alegria i confeti pels Majorals de 2023 i la seua samarreta groga de la majorialía de 2024.

Finalment, Cristina García ha anunciat que Pepi Morcillo i González serà la segona Obrera Casada, amb una celebració plena de confeti i l'entrega de la samarreta groga que simbolitza aquest honor.

Aquesta tradició única de les bolletes assegura que les Festes de les Alfàbegues continuaran sent una part fonamental de l'ADN de Bétera, amb Alba, Pilar, Sonia i Pepi prenent els seus càrrecs d'Obreres i preparant-se per a ser les protagonistes d'aquestes festes extraordinàries en 2024.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal