Benaguasil obté un nou taller de treball per a 20 persones i crea nous espais verds Benaguasil obté un nou taller de treball per a 20 persones i crea nous espais verds
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Benaguasil obté un nou taller de treball per a 20 persones i crea nous espais verds

 L'Ajuntament de Benaguasil ha anunciat l'obtenció d'un nou taller d'ocupació, que beneficiarà a 20 persones del municipi. Aquesta iniciativa busca promoure la formació i la inserció laboral, proporcionant oportunitats als residents locals per millorar les seues habilitats professionals.

El taller d'ocupació ofereix als participants la possibilitat de desenvolupar les seues capacitats en diversos àmbits laborals, millorant les seues perspectives de treball i augmentant les seues competències professionals. Amb aquesta iniciativa, l'Ajuntament de Benaguasil demostra el seu compromís amb la comunitat i el foment de l'ocupació.

A més d'aquesta notícia, l'Ajuntament també ha anunciat la creació de nous espais verds al municipi. Aquesta iniciativa té com a objectiu millorar el medi ambient i proporcionar als ciutadans àrees de lleure i esbarjo. Els nous espais verds seran llocs ideals per a les famílies i els veïns per gaudir de la natura i relaxar-se en un entorn tranquil i agradable.

 La creació d'espais verds no només millorarà la qualitat de vida dels ciutadans, sinó que també contribuirà a preservar i protegir el medi ambient del municipi.

L'alcalde de Benaguasil, juntament amb l'equip de govern, ha destacat la importància d'aquestes iniciatives i ha agraït la col·laboració i el suport de tota la comunitat en la consecució d'aquests projectes. 

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal