Asunción Quinzá visita el Servei Orienta i a l'Associació LAMBDA Asunción Quinzá visita el Servei Orienta i a l'Associació LAMBDA
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Asunción Quinzá visita el Servei Orienta i a l'Associació LAMBDA

 


La secretària autonòmica d'Igualtat i Diversitat, Asunción Quinzá, ha realitzat una visita significativa i contacte al Servei Orienta i a la seu de l'associació Lambda a València.

Durant la seua visita, la secretària autonòmica s'ha reunit amb els responsables del Servei Orienta i ha participat en una trobada amb el secretari d'Organització, Alberto Cañizares.

El Servei Orienta és un recurs essencial que ofereix atenció integral en assessorament i suport a lesbianes, gais, persones trans, bisexuales i intersexuales (LGTBI), així com als seus familiars i persones properes.

Les oficines d'Orienta, com a servei públic concertat amb entitats especialitzades, proporcionen diverses prestacions de manera gratuïta. Aquestes prestacions abasten diversos àmbits i necessitats de cadascuna de les persones: informació i acollida, assistència social, assessorament psicològic, legal i jurídic, orientació laboral i educativa, atenció a la infància i adolescència LGTBI (així com les seues famílies), suport i ajuda a les persones víctimes de violència intragènere, discriminació i delictes d'odi per LGTBIfòbia, grups d'Ajuda Mutua (GAM), i orientació a persones LGTBI migrants i persones beneficiàries o sol·licitants de protecció internacional.

En aquestes visites, també han estat presents el comissionat per a la Lluita contra la Violència sobre la Dona, Felipe del Baño, i el director general de Diversitat, Stephane Soriano.

Amb el Servei Orienta i l'associació Lambda, la Comunitat Valenciana manté el seu compromís amb la inclusió i el suport a la diversitat LGTBI, assegurant un entorn on totes les persones puguen viure amb igualtat i respecte.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal