Ajuntament de Riba-roja Impulsa un ampli dispositiu de seguretat per a les Festes Juvenils de Fadrins Ajuntament de Riba-roja Impulsa un ampli dispositiu de seguretat per a les Festes Juvenils de Fadrins
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Ajuntament de Riba-roja Impulsa un ampli dispositiu de seguretat per a les Festes Juvenils de Fadrins



Amb l'arribada de les festes juvenils de Fadrins a Riba-roja, l'Ajuntament ha posat en marxa un dels més amplis dispositius de seguretat fins a la data. Les festes, que es desenvoluparan des del divendres 18 d'agost fins al pròxim 26 d'agost, comptaran amb un "pla de seguretat integral" coordinat pel mateix alcalde, Robert Raga, en col·laboració amb la prefectura de la Policia Local i la Regidoria d'Emergències.

Aquest pla mobilitzarà més de 100 agents, incloent-hi la Policia Local, la Guàrdia Civil i la Policia Autonòmica. També es comptarà amb serveis d'emergència i campanyes de prevenció. Per a una supervisió efectiva, la Policia Local disposarà d'un Lloc de Comandament Avançat (P.M.A.) i utilitzarà un sofisticat sistema d'imatges en directe mitjançant càmeres i drons. A més, la Unitat de Violència de Gènere i Menors i la Unitat Canina estaran presents.

L'alcalde, Robert Raga, va expressar: "Des de l'Ajuntament, el nostre objectiu és proporcionar festes segures als joves i prevenir qualsevol possible incident. Ho farem de manera discreta, però efectiva." Raga va afegir que s'implementarà una zona de vianants per a la zona festiva i es posarà en funcionament un servei gratuït d'autobusos per a minimitzar els possibles incidents relacionats amb els vehicles.

El conegut "Bús Jove" es reestableix per a oferir als veïns i veïnes de Riba-roja la possibilitat d'arribar a la zona festiva i tornar a casa de manera segura. Aquest servei inclou diverses opcions d'horaris i punts de recollida a través de les diferents urbanitzacions del municipi.

Aquest any, les festes també incorporaran el Punt Violeta, que té com a objectiu prevenir i atendre les agressions sexistes. Aquesta iniciativa s'emmarca dins d'un nou protocol municipal presentat per la Regidoria d'Igualtat.

L'alcalde Raga va subratllar la importància d'aquest dispositiu de seguretat: "Volem que les persones gaudeixin i es diverteixin. Per això, apostem per un ampli dispositiu que combina la prevenció amb una resposta ràpida en cas d'incident, utilitzant noves tecnologies que hem implementat en la modernització de la nostra Policia Local." Va agrair la col·laboració de la direcció festiva de Fadrins i altres agents socials implicats, assenyalant que aquestes festes atrauen a milers de joves de tota la comarca i l'àrea metropolitana de València.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal