Agressió homòfoba a l'alcalde de Fuenterrobles Agressió homòfoba a l'alcalde de Fuenterrobles
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Agressió homòfoba a l'alcalde de Fuenterrobles

L'alcalde de Fuenterrobles, Adrián Álvarez, pertanyent a Esquerra Unida, ha denunciat públicament una agressió homòfoba que ell i la seva parella van patir en ple carrer. Segons relata l'afectat al seu compte de Twitter, una dona els va insultar amb termes ofensius i els va propinar punyades.

L'agressió es va produir quan tots dos arribaven al seu negoci, i la dona, pel que sembla, va reaccionar amb fúria davant de la seua presència. Sense motiu aparent, va començar a cridar-los termes homòfobs com "mariconazos" i "maricones de mierda", a més de dirigir-se a Álvarez com "la alcaldesa". Davant la seua indiferència, l'agressora es va abalançar sobre ells i els va colpejar, causant lesions a l'alcalde a la mandíbula i a la seua parella a la templa, trencant-li les ulleres.

Després de defensar-se de l'agressió, la dona va caure a terra, i encara que alguns presents van intentar culpar a Álvarez i la seua parella, afortunadament hi va haver testimonis que van donar suport a la seua versió.

L'alcalde, juntament amb la seua parella, va presentar una denúncia davant la Guàrdia Civil, esperant que es faça justícia i que les autoritats actuïn amb contundència contra aquest tipus de comportaments.

Álvarez agraeix el suport rebut per part de qui els ha enviat ànims en aquest moment difícil. Assegura que açò els dona forces per a continuar lluitant pels seus drets i llibertats, i per a eradicar la lacra de l'odi que encara persisteix en la societat

El seu partit Esquerra Unida PV ha fet una declaració en la que ha manifestat el se suport i ha advertit "Els discursos d'odi de les dretes comporten la violència física. L'ha patit Adrián amb la seua parella. No cedirem ni un espai a l'odi. Lluitarem cada dia, com sempre, pels drets LGTBIQA+. Tota la nostra solidaritat, companys!"


 Com diu el nostre Alcalde: VISCA L'AMOR


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal