Titaigües s'il·luminarà amb 15.000 ciris: Nit de música i encant el 29 de juliol Titaigües s'il·luminarà amb 15.000 ciris: Nit de música i encant el 29 de juliol
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Titaigües s'il·luminarà amb 15.000 ciris: Nit de música i encant el 29 de juliol

     




 

Música i ciris tornaran a enmarcar una nit màgica aquest 29 de juliol

Al 2013, la localitat de Titaguas va decidir encendre el seu estiu amb un esdeveniment que ja en els seus inicis va marcar el calendari estival a la Serrania. Des d'aleshores, amb l'únic parèntesi obligatori imposat per la pandèmia, cada últim cap de setmana de juliol la música i la foscor, trencada per les milers d'espelmes que provoquen una sensació d'irrealitat, omplen els carrers i racons d'aquest preciós poble serrà.

El proper dissabte 29 de juliol, la Nit dels Ciris de Titaguas tornarà a oferir l'oportunitat única per submergir-se en la màgia de l'interior valencià i gaudir durant unes hores d'un espectacle únic i irrepetible.

Tallers, música i ciris

Una cita en la qual el poble de Titaguas, especialment els seus veïns, motor i cor de la mateixa, s'implica per oferir al visitant el millor de si mateix.

Des de les set de la vesprada, el veïnatge inicia la col·locació de les 15.000 espelmes que seran enceses conjuntament a les 21:30 hores.

A més, la comissió organitzadora ja té tancades les propostes culturals que es podran recórrer al capvespre: Rondalla de Titaguas (Música popular tradicional), Lochlainn (Música folk de les terres cèltiques), Los Uveros (Rock simfònic), Bossa Antiga (Jazz), Ladies & Luz (Pop-Fusió), Tremé (Música Dixieland, Soul, Blues), TCH Horns (Quartet de trompes), Diego Herrero (Piano) i Iris arcquartet (Quartet de corda).

Sense oblidar, és clar, els tallers i activitats dissenyats per als més menuts, que es posaran en marxa durant la jornada: tallers d'espelmes, planetari 3D, argila, jocs i rutes turístiques.

Un esdeveniment per gaudir en directe

"Com sol em dir, aquesta és la nostra nit més bonica de l'any", explica Ramiro Rivera, alcalde de la localitat. "Una cita que repercuteix molt positivament en l'economia del municipi, que sempre penja el cartell de complet durant aquest cap de setmana i que suposa una finestra per a futures visites al nostre patrimoni, que tant té a oferir."

"Animeu-vos a venir i gaudir amb nosaltres d'aquesta nit, un esdeveniment que és únic i les experiències úniques només es gaudixen quan es viuen en persona."


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal