Sumar aconsegueix 2 milions d'euros mitjançant microcrèdits i busca arribar als 3 milions per a la seva campanya Sumar aconsegueix 2 milions d'euros mitjançant microcrèdits i busca arribar als 3 milions per a la seva campanya
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sumar aconsegueix 2 milions d'euros mitjançant microcrèdits i busca arribar als 3 milions per a la seva campanya

La candidatura liderada per la vicepresidenta Yolanda Díaz ha aconseguit assolir el seu objectiu mínim de 2 milions d'euros per finançar la campanya mitjançant microcrèdits aportats per més de 1.900 persones. Ara, la seva meta és arribar als 3 milions d'euros.

La línia de microcrèdits desplegada permet prestar quantitats que oscil·len entre 200 i 10.000 euros, i la mitjana entre l'import aconseguit i el nombre de persones que s'han sumat als microcrèdits és de 1.052,6 euros per càpita.

Sumar ha destacat que la seva decisió és no demanar diners als bancs per no dependre dels poders financers, basant-se exclusivament en l'ajuda dels simpatitzants que vulguin contribuir a sufragar la campanya electoral.

Abans de la convocatòria electoral, Sumar també va dur a terme una campanya de 'crowdfunding', superant el seu primer objectiu inicial de 100.000 euros. A més, en els seus estatuts es reflecteix la negativa expressa a recórrer a finançament mitjançant préstecs d'entitats bancàries i s'estableixen diverses línies d'obtenció de recursos, entre les quals es troben els microcrèdits.

El mètode de finançament mitjançant microcrèdits va ser popularitzat per Podem, partit al qual Sumar ha seguit aquesta estratègia en totes les seves campanyes electorals des de la creació del partit el 2014.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal