Stephane Soriano, regidor de Benaguasil, nomenat director general de diversitat de la Generalitat Valenciana Stephane Soriano, regidor de Benaguasil, nomenat director general de diversitat de la Generalitat Valenciana
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Stephane Soriano, regidor de Benaguasil, nomenat director general de diversitat de la Generalitat Valenciana

 El regidor del PP a l'ajuntament de Benaguasil, Stephane Soriano, ha estat nomenat com a nou director general de diversitat en la Vicepresidència Segona i Conselleria de Serveis Socials d'Igualtat i Vivenda de la Generalitat Valenciana. El nomenament s'ha comunicat aquest divendres en el ple del Consell.

Stephane Soriano va ser elegit com a regidor del PP l'any 2007 al costat del govern de l'alcalde Ximo Segarra fins a l'actualitat, i fins ara ha estat el responsable en el consistori de les àrees de Comunicació, Projectes Europeus, Urbanitzacions, Modernització administrativa i Govern obert.

L'edil ha mostrat el seu agraïment amb el President de la Generalitat Valenciana pel seu nomenament: "Carlos Mazón i Susana Camarero han confiat en mi persona per assumir aquesta nova etapa que portaré amb molta responsabilitat i humilitat".

Soriano és diplomat en Gestió i Administració Pública per la Universitat Politècnica de València i màster en MBA, i ha exercit la seua labor com a regidor alternant la seua col·laboració en diversos mitjans de comunicació amb els seus càrrecs orgànics a nivell local, comarcal, provincial i regional dins de la seua formació política.

L'alcalde de Benaguasil, Ximo Segarra, ha qualificat el nomenament com "una extraordinària notícia per a Benaguasil" i ha destacat la seua capacitat professional per assumir el càrrec. "Reconeixc la seua total dedicació a Benaguasil com a regidor".

  








Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal