Sánchez reclama el vot feminista en un enèrgic míting a València Sánchez reclama el vot feminista en un enèrgic míting a València
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sánchez reclama el vot feminista en un enèrgic míting a València


El president del Govern i líder del PSOE, Pedro Sánchez, ha protagonitzat aquest dissabte un míting a València en què s'ha mostrat molt més enèrgic i ha demanat el vot de les dones, a més d'advertir que una abstenció el 23J seria, en la seua opinió, "un retrocés, com votar al PP i a Vox".

La elecció de València com a lloc per al míting del mig de campanya del PSOE és molt simbòlica, ja que és la primera comunitat autònoma on el PP i Vox van segellar un acte per a governar junts després de les eleccions autonòmiques i municipals del 28 de maig.

Un tipus de pactes que el PSOE està denunciant en el camí cap a les eleccions generals del 23 de juliol, i contra els quals ha tornat a carregar aquest dissabte Sánchez, que s'ha mostrat molt enèrgic en la seua intervenció, intentant així passar pàgina de la decepció que va suposar per a bona part del PSOE el cara a cara del passat 10 de juliol amb el líder del PP, Alberto Núñez Feijóo.

Recuperant l'esperit de la seua biografia 'Manual de resistència', Sánchez ha recordat que va guanyar unes primàries en dues ocasions "contra tot pronòstic" i que el partit també va aconseguir guanyar una moció de censura i dues eleccions el 2019 "contra tot pronòstic", pel que augura que el 23J tornaran a guanyar les eleccions.

"Tinc moltes ganes de continuar governant perquè hi ha molt encara per fer. Val la pena", ha assegurat en l'acte celebrat al Palau de Congressos de València, al qual han assistit al voltant de 2.200 persones, segons fonts de Ferraz.

El públic, molt entregat, ha ovacionat en diverses ocasions dempeus a Sánchez, qui ha posat l'accent en la necessitat de mobilitzar el vot progressista.

"Una abstenció és un retrocés com votar al PP i a Vox. Cal anar a votar el 23 de juliol i cal votar al PSOE. Només demanem això, un dia votar i quatre anys més d'avenços en el nostre país", ha dit.

A més, ha apel·lat directament al vot de les dones en un acte amb tints feministes, en el qual també han intervingut el secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, i la ministra de Ciència i Innovació i candidata per València al Congrés, Diana Morant.

"Que cap dona es quede a casa, totes a votar el 23 de juliol al PSOE", ha demanat Sánchez.

En la seua intervenció, ha comentat que en aquests anys "s'ha parlat molt dels pactes de Sánchez", però ha assenyalat que el PSOE pacta "per a ampliar drets" i el PP ho fa amb Vox "per a retallar llibertats", i ha criticat el perfil d'alguns representants de la formació de Santiago Abascal que estan al capdavant d'institucions.

"Tant responsables són aquells que proposen a aquesta gent com aquells que voten a aquesta gent per a ocupar aquests càrrecs de responsabilitat", ha apuntat en al·lusió al PP.

D'altra banda, Puig ha alertat sobre els pactes PP-Vox en advertir que "el que ha passat ací és el que passarà a Espanya" i ha subratllat que "el problema ja no és Vox, és el PP".

I Morant ha recordat dones històriques del PSOE com Carmen Alborch i Carme Chacón, així com la seua mare i la seua iaia, "que va morir en aquest país sense saber llegir ni escriure".




Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal